Шукаю роботу ща кордоном

• Автор теми Автор теми sophi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    помощь
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sophi

Форумчанин
Дописи
102
Реакції
22
Бали
5125
sophi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо хтось зараз працює за кордоном? Не можу знайти роботу,в Польщу не хочу. Цікавить Німеччина,Чехія, Бельгія. Готова оплатити вакансію , але все одно боюсь через неперевірені агенства. Можливо знаєте людей які влаштовують на роботу або хтось з вас зараз працює? Маю в Україні зарплату 15 тисяч, тому і не хочу працювати за 20 тисяч в Польщі, готова працювати по 12 годин,робити будь що, тільки щоб поїхати , бо я вже не можу витримувати цього тиску. Допоможіть, будь ласка

Цього тижня їду в Чехію,якщо потрібна інформація пишіть в приват

Можливо хтось зараз працює за кордоном? Не можу знайти роботу,в Польщу не хочу. Цікавить Німеччина,Чехія, Бельгія. Готова оплатити вакансію , але все одно боюсь через неперевірені агенства. Можливо знаєте людей які влаштовують на роботу або хтось з вас зараз працює? Маю в Україні зарплату 15 тисяч, тому і не хочу працювати за 20 тисяч в Польщі, готова працювати по 12 годин,робити будь що, тільки щоб поїхати , бо я вже не можу витримувати цього тиску. Допоможіть, будь ласка
Простите может не в тему...но все же. Вы не можете выдержать давления со стороны мфо, кредитов и т.д.?! хотите поехать, чтоб заработать денег и рассчитаться с ними?! если ответ да-то нет смысла.
На счет польши согласна-там делать нечего.
А так ваша тема интересна. Может кто действительно предложит хорошую вакансию.

Ви вже знайшли роботу? Можу допомогти, колега =))
Post automatically merged:

Також втікла на заробітки
.. Також втікла на заробітки.. Доля нарешті мені всміхнулася..!!! Знайшла додаткову роботу, тепер підробляю на агентство через яке їхала, шукаю їм людей, так що звертайтеся 0633480519 на вайбер але обов'язково пишіть що ви з антиколектор))

Нашла на зупинці дочка,а поряд фоткі боржників. Позривала. Переслала мені ,а я Вам!!!

Вкладення

• IMG_20190802_122745.webp
    IMG_20190802_122745.webp
    248.2 Кб · Перегляди: 42
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі