Щоденник Шукаю адвоката, повний відчай. Лудомания

• Автор теми Автор теми Oksana1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 4K

Oksana1

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
276
Oksana1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Моя близька людина- лудоман. Дізналася уже на самому дні, почали лікування, самообмежилась подавши заявку до країл, а зараз дізналася, що для покриття боргів було набрано кредитів на велику суму, і т. ч. у крипті. Уже пішли просрочки, почали дзвонити. Як вилізти з цього? Просто такий відчай, що краще вмерти ніж жити. Адвокати не беруться за це, або ж я таких не знайшла.

Добрий день. Моя близька людина- лудоман. Дізналася уже на самому дні, почали лікування, самообмежилась подавши заявку до країл, а зараз дізналася, що для покриття боргів було набрано кредитів на велику суму, і т. ч. у крипті. Уже пішли просрочки, почали дзвонити. Як вилізти з цього? Просто такий відчай, що краще вмерти ніж жити. Адвокати не беруться за це, або ж я таких не знайшла.
А що Ви хочете від адвоката?
До позову в суд адвокат не потрібен.
Хіба що шахраї візьмуться гроші тягнуть з Вас та близької людини.
Що стосується протермінувань по оплаті,на форумі є інформація як поводитись в цій ситуації .

Викладайте всі контори, де брали кредити і суми) Список) І краще жити, ніж вмерти, відчай Вам ні в чому не допоможе...)

мене цікавить чи можна якось оскаржувати договори, адже людина занесена в країл як лудоман

мене цікавить чи можна якось оскаржувати договори, адже людина занесена в країл як лудоман
Ні. Які МФО у нього? Список надайте та тіла. Нічого страшного, тут немає. Я сам іза лудки понабирав на 100к гривень, вже півтора року пройшло половину закрив, програно один суд на суму 48к,вже заблоковані рахунки, працюю офіційно, потихеньку закрию. Повторюсь нічого страшного там немає, ваша психіка накручує Вас до найгірших ситуацій, а по факту їх немає. Тільки дзвінки недоразвитих аборигенів, які через місяць заглухнуть. Все налагодиться просто треба час

А як же закон, щоб лудоманам кредити не видавати?
Напевно не дуже він буде працювати.
Мфо всеодно кому видавати.
Бо зможуть через моральну давку забрати чи через суд.
Головне людину поставити в умови, що легко можна взяти кошти.

Напевно не дуже він буде працювати.
Мфо всеодно кому видавати.
Бо зможуть через моральну давку забрати чи через суд.
Головне людину поставити в умови, що легко можна взяти кошти.
Раніше так і було. Зараз УБКІ зобов'язали надавати інфу про реєстр лудоманів де вказано, що саме гроші брались на гру, тоді кредит не видадуть. А якщо ти просто в реєстрі без відмітки, то ти типо не граєш на кредитні кошти і тобі можна видати кредит.
Читайте уважно там багато нюансів з тим законом. І на момент коли ваш близький брав кошти нормативно правові акти ще не підігнали під закон і він не діяв.

Раніше так і було. Зараз УБКІ зобов'язали надавати інфу про реєстр лудоманів де вказано, що саме гроші брались на гру, тоді кредит не видадуть. А якщо ти просто в реєстрі без відмітки, то ти типо не граєш на кредитні кошти і тобі можна видати кредит.
Жодний лудоман ніколи не вкаже при отриманні кредиту цілью отримання коштів гру.

Але ж нажаль і з дефолтом в УБКІ людям видають кредити.
Тому це теж може не діяти.

Але ж нажаль і з дефолтом в УБКІ людям видають кредити.
Тому це теж може не діяти.
В мене подіяло, кредит касса видала кредит повторний з дефолтом, як раз я писав тут про те, що вони видали мені кошти не зважаючи на те, що я в реєстрі та з купою інших боргів. Я їх повідомив, відповіли що краіл на той момент, ще не розробили правильну методику перевірки реєстру лудіків згідно закону. Я успішно закрив кредит і після знову спробував і тут вже мені відмовили.
Не тіште себе надіями, що йому скасують договори, що людина лудоман. Ні, так не працює. Не хоче слухати людей з досвідом, то здобуде його самі, але з набитими шишками, хоча це теж плюс.))))

Останнє редагування:
В мене подіяло, кредит касса видала кредит повторний з дефолтом, як раз я писав тут про те, що вони видали мені кошти не зважаючи на те, що я в реєстрі та з купою інших боргів. Я їх повідомив, відповіли що краіл на той момент, ще не розробили правильну методику перевірки реєстру лудіків згідно закону. Я успішно закрив кредит і після знову спробував і тут вже мені відмовили.
Супер!
Зробили висновки і знаєте ,яке мфо і ігри болото.
Але не всі мфо працюють з УБКІ.

Супер!
Зробили висновки і знаєте ,яке мфо і ігри болото.
Але не всі мфо працюють з УБКІ.
Да це зрозуміло звичайно. У кого є ліцензія НБУ ті працюють, а такі як біт капітал звичайно нічого не перевірятимуть, алеж на них в першу чергу можна забивати))

Если вы за лудика закроете его долги, то ни к чему хорошему это не приведет скорее всего.

Ви шукаєте вихід не з того боку.
Вашу близьку людину ніхто не примушував порушувати також цей закон.
Я розумію осуд лудомана, але хто з цим не стикався, то навіть уявити не може, що це таке. Це хвора людина і записаний в реєстр не просто так і закон міг би захистити хоча б його найближчих людей. Я не шукаю осуду, я шукаю допомоги як можу. І я не розумію чому говорите, що він порушив цей закон, але немає осуду тих, хто продовжує видавати кредити навіть при тому, що кредитна історія показує, що він не взмозі буде його погашати

Я розумію осуд лудомана, але хто з цим не стикався, то навіть уявити не може, що це таке. Це хвора людина і записаний в реєстр не просто так і закон міг би захистити хоча б його найближчих людей. Я не шукаю осуду, я шукаю допомоги як можу. І я не розумію чому говорите, що він порушив цей закон, але немає осуду тих, хто продовжує видавати кредити навіть при тому, що кредитна історія показує, що він не взмозі буде його погашати
Так ті, що видають гроші, розраховують на Вас, що добрі рідні і близькі заплатять борги.
Ви теж хворієте разом з Вашим знайомим, Ви допомагаєте йому продовжувати грати.

Я не збираюсь допомагати коштами, тому що це захмарна сума, але я проти того щоб на хворих заробляли незаконно кошти.

Я не збираюсь допомагати коштами, тому що це захмарна сума, але я проти того щоб на хворих заробляли незаконно кошти.
Так вони для того гроші і позичають, щоб заробляти на нас гроші.

Назад
Угорі