Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сейчас теоретически вобще не начисляютсяПідскажіть будь ласка до коли нараховуються штрафи і пеня по просрочці?
Сейчас не имеют права. А в целом не больше 50% от тела.Підскажіть будь ласка до коли нараховуються штрафи і пеня по просрочці?
Продлили. А эта шалупень всегда будет говорить что их это не касается.Мені сьогодні сказали, що до 30.06 цей закон діє. Але карантин то до 31.07...
Це мені в банку сказали, що покамісь до 30.06. А де можна закон подивитися?
В мене з банками покамісь нормаль, а мфо- то це кошмар. Толку зними неможна вивести...
Не уверен.Дякую, це процентна ставка непіднімається. А штрафи будуть навєрно нараховувати з 1.07?
Они в начале июня говорили что карантин до 31.05Мені сьогодні сказали, що до 30.06 цей закон діє. Але карантин то до 31.07...
Чего вдруг?)если 3329д говорит о том что до конца месяца в котором снимут карантин)Дякую, це процентна ставка непіднімається. А штрафи будуть навєрно нараховувати з 1.07?
пробовали дай им покоя!Что вы мучаете бедных звонилок своии законами.Це мені в банку сказали, що покамісь до 30.06. А де можна закон подивитися?
В мене з банками покамісь нормаль, а мфо- то це кошмар. Толку зними неможна вивести...
До конца карантина, и ещё месяц послеЯ читала, що тільки проценти не збільшат. А про штрафи, що до 30.06.
От і не виводіть з них "толк". Тобто нічого не платіть.Це мені в банку сказали, що покамісь до 30.06. А де можна закон подивитися?
???От і не виводіть з них "толк". Тобто нічого не платіть.
І я отомже...От і не виводіть з них "толк". Тобто нічого не платіть.