Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Пішов 6рік просрочки по кредиту сума кредиту 5000тис пролонгаціями було сплачено більше,зараз згадали про мене хочуть щоб оплатила 18тис і решту спишуть.Що взагалі від них чекати?
В мене сьомий пішов.
Хотіли 2 тіла + копійки, інакше суд
Святий ігнор зробив дива, зараз хочуть тіло одразу, або ж тіло + % на 5 частин.
Посидять, почекають.
ОГО!!!!
И я не про Гороховского сейчас.
То они этой исполнительницей пугали, потом говорили "вы всё равно нам заплатите все, что мы насчитали", потом я им сам предложил отдать тело - они отказались.
Как говорится, ШТОШ, на нет и суда нет) Моя позиция проста - тело и ни копейкой больше. После войны. Может быть
Пішов 6рік просрочки по кредиту сума кредиту 5000тис пролонгаціями було сплачено більше,зараз згадали про мене хочуть щоб оплатила 18тис і решту спишуть.Що взагалі від них чекати?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.