Шо робити при блокуванні рахунку?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
брать выписку из банка что на эту карту приходит зарплата и с заявлением эту выписку отправлять исполнителю, но не стоит рассчитывать на этот вариант сильно, редко сами снимают арест исполнители.
брать выписку из банка что на эту карту приходит зарплата и с заявлением эту выписку отправлять исполнителю, но не стоит рассчитывать на этот вариант сильно, редко сами снимают арест исполнители.
Можне електронну виписку
Либо наличкой, либо подавайте на обеспечение, останавливайте ИП и открывайте карту в другом банк
Можне електронну виписку
Що означає подавати на обезпечення

Можне електронну виписку
Я Вам показал темы, где люди пробовали разблокировать зарплатный счет, почитайте темы, спросите у тех людей кто так делал.
Но Вы идете сложным и рискованным путем. Лучше и надежней договориться про оплату налом либо переводом на укрпочту.

Я Вам показал темы, где люди пробовали разблокировать зарплатный счет, почитайте темы, спросите у тех людей кто так делал.
Но Вы идете сложным и рискованным путем. Лучше и надежней договориться про оплату налом либо переводом на укрпочту.
То потрібно в бугалтерії домовитись?Працюю на великому підприємстві,біля нього є відділення банку,можливо можна там отримувати в касі,а можуть знімати 20% із зарплати?

Добрий вечір!
Заблокували рахунок,гроші на нім є,але не можу ними користуватись,що в такім випадку робити?
У вас сумма заблокирована ? Обращайтесь к юристу и в телеграм в опендатабот зайдите, там можно проверить статус свой по всем вопросам. Если есть ИНН и провадження отпкрыто, то берите справку в банке, о том что карточка для ЗП и отправляйте исполнителю, на сайте есть примеры заяв. Есть вероятность, что снимет арест. А так только сносить... Рахунок могут заблочить и за неоплаченый штраф....

У вас сумма заблокирована ? Обращайтесь к юристу и в телеграм в опендатабот зайдите, там можно проверить статус свой по всем вопросам. Если есть ИНН и провадження отпкрыто, то берите справку в банке, о том что карточка для ЗП и отправляйте исполнителю, на сайте есть примеры заяв. Есть вероятность, что снимет арест. А так только сносить... Рахунок могут заблочить и за неоплаченый штраф....
Відправляти виконавцю потрібно поштою,чи електронною поштою?
Відправляти виконавцю потрібно поштою,чи електронною поштою?
В дії побачив блокування рахунку,і ще постанова про зняття 20% із заробітньої плати,як зробити щоб ці кошти не знімали?Підкажіть хто мав подібне.

Останнє редагування:
Мене просто бісять "розумники" що радять перевести зарплату на пошту або отримувати в касі на руки (каси немає вже понад 20 років і заради мене ніхто не збирається напружуватися і відкривати скажуть звільняйтесь! На це відповідають "Знайдіть іншу роботу"! Ага! Для Польщі вже не той вік а в сільській місцевості просто купа пропозицій по роботі! Хватають за руки !) Послухаєш таких "радників" у них все просто і легко : а ціла купа нюансів( маленьке селище де всього два банки "Приват" і "Ощад") і всім наплювати на чужі проблеми-просто не беруться до уваги! А найбільше дістає" умнічаніє" по типу:" По закону -маєте право- йдіть до суду-до господа Бога"! Забули в якій країні живемо?Ті що безсоромно крадуть мілліардами-розкошують- а інших вважають за комахоподібних!

В дії побачив блокування рахунку,і ще постанова про зняття 20% із заробітньої плати,як зробити щоб ці кошти не знімали?Підкажіть хто мав подібне.
Юриста/адвоката и в суд. Проконсультируйтесь с форумскими юристами, не бойтесь задавать вопросы

Мене просто бісять "розумники" що радять перевести зарплату на пошту або отримувати в касі на руки (каси немає вже понад 20 років і заради мене ніхто не збирається напружуватися і відкривати скажуть звільняйтесь! На це відповідають "Знайдіть іншу роботу"! Ага! Для Польщі вже не той вік а в сільській місцевості просто купа пропозицій по роботі! Хватають за руки !) Послухаєш таких "радників" у них все просто і легко : а ціла купа нюансів( маленьке селище де всього два банки "Приват" і "Ощад") і всім наплювати на чужі проблеми-просто не беруться до уваги! А найбільше дістає" умнічаніє" по типу:" По закону -маєте право- йдіть до суду-до господа Бога"! Забули в якій країні живемо?Ті що безсоромно крадуть мілліардами-розкошують- а інших вважають за комахоподібних!
Касса есть на любом предприятии, это не окошко с надписью "касса".
Никто не говорит что "просто и легко", но разве есть другой выход? Если не хотите бороться за свои права - работайте бесплатно пол-года, а то и год, пока не снесется ИНН в суде.
То потрібно в бугалтерії домовитись?Працюю на великому підприємстві,біля нього є відділення банку,можливо можна там отримувати в касі,а можуть знімати 20% із зарплати?

Да, идите в бухгалтерию и договаривайтесь чтобы выдавали зарплату наличными или переводом на укрпочту. В банке не выдадут.
Чтобы не снимали 20% с зарплаты - Вам нужно обратиться к юристу или адвокату, подать в суд на отмену ИНН и сделать обеспечение иска, тогда не будут снимать 20%. Только через суд, по другому никак. Ну либо переходить на работу неофициально.

Останнє редагування:
Які Ви варіанти виживання пропонуєте?

bow1966, не хотите слушать/читать "умников" - оставайтесь дур*ком... и пусть здравствует беззаконие; только потом не плачьте, что нет на что жить...

и да, о работе за границей, моему папе под 60, он Успешно работает за границей, сейчас в Финляндии! так что кто не ищет возможности- ищет причины

Если вас бесят такие умники ,значит именно вам не подходит такой совет ! Просто прочитали ,и прошли мимо . Кому то он будет полезен . Тут 24000 человек ! Тогда ищите свой вариант решение проблемы) И конечно успехов Вам)

Берете виписку з банку, що ЗП поступае на цю картку і тоді листом заяву (є на форумі) з додатком випискою відправляєте виконавцю. А далі він або знімає, а бо не знімає.
Ще варіант - позов до суду і оформити забезпечення позову. Тоді, на час знесення нотаріального напису, 20% зніматися не буде. У нас на форумі є адвокати, які можуть допомогти. Навіть є варіанти з повернення ВСІХ затрачених на знесення коштів.
У мене теж не дають на руки ЗП. Чотири місяці давали в конверті, але я писав заяву на відпустку за свій рахунок. Зараз сижу, гроші на картку капають, а зняти не можу. Ще треба дві зарплати, щоб перекрити мінус на картці заморожений, а тільки тоді можу користуватись.

А "умники" не бесят которые зная что на них открыто ИП с октября месяца продолжают хранить деньги на карте и с ИП ничего не делают?
Касса есть практически в любой компании.
В чем проблема пойти в суд и снести незаконную ИНН??? не пишите бред

А "умники" не бесят которые зная что на них открыто ИП с октября месяца продолжают хранить деньги на карте и с ИП ничего не делают?
Касса есть практически в любой компании.
В чем проблема пойти в суд и снести незаконную ИНН??? не пишите бред
Каси немає-двадцять років! Дурня не клей! Розумака!
bow1966, не хотите слушать/читать "умников" - оставайтесь дур*ком... и пусть здравствует беззаконие; только потом не плачьте, что нет на что жить...

и да, о работе за границей, моему папе под 60, он Успешно работает за границей, сейчас в Финляндии! так что кто не ищет возможности- ищет причины
Радий що твій папа в 60-здоровий! А якщо немає здоров'я! Розумака!

просто у каждого предприятия/фирмы/компании свои нюансы. на прошлой моей работе вариант перевестись в другой банк, на наличку или почту проканал бы. а на этой категорически нет.

просто у каждого предприятия/фирмы/компании свои нюансы. на прошлой моей работе вариант перевестись в другой банк, на наличку или почту проканал бы. а на этой категорически нет.
Таким "розумакам" не докажеш ! По закону повинні... Які закони в Україні !!! В СССР при Сталіні теж була Конституція 1936 року- найпрогресивніша і найдемократичніша у світі- була так! Але лише на папері! Про Гулаги і Голодомори всі пам'ятають! Те саме й новий ЗАКОН про колекторську діяльність : як тероризували боржників так і прожовжують надалі! У відповідь про заборону погроз і терору -регочуть і аідверто кажуть "с"рать ми хотіли на закон"

Радий що твій папа в 60-здоровий! А якщо немає здоров'я! Розумака!
Следи за своим языком. Будешь со своими друзьями так разговаривать.

Следи за своим языком. Будешь со своими друзьями так разговаривать.
Мені от цікаво-як така розумна і обізнана з законами людина потрапила на цей сайт боржників! Всі такі завбачливі та продумані-шо капець просто!
Все знають-вміють-дають поради! Безапеляційні й категоричні! А не хочуть признатися що у кожного своя ситуація з масами нюансів і особливостей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі