Щоденник Шлях на волю. Закриваю 13 МФО

• Автор теми Автор теми Качечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Наршті купувати щось собі а не годувати мівіноїдів і їх ожирівших власників - це чудова мотивація. Успіху, все у вас вийде.
я коли перестав платити всім цим шарагам, то в мене з'явилися гроші які навіть можна і накопичувати)

Тримайтесь. У меня тіло по шарагам більше і дзвінків більше, вже задовбали оточення і це тільки другий місяць прострочень, важливо не переживати за оточення, жити вам і ті хто хоче бути поруч, буде не зважаючи ні на що. Як то кажуть « близкие определяются тяжелыми временами »

Та що ви не одна )
Все буде добре, сил вам і терпіння!

я коли перестав платити всім цим шарагам, то в мене з'явилися гроші які навіть можна і накопичувати)
Так! Це ніби магія якась. Як тільки перестала платити їх хотілки, то і навчання у розмірі 40 тис гривень оплатила, яке постійно відкладала, і у відпустку за кордон поїхала. Ніби і щось гризло , що ці гроші можна витратити на погашення кредитів, але вирішила, що достатньо я нагодувала ці шараги та і моральний стан був вже на грані.

Вітаю, шановну спільноту) Моя історія деяким знайома, але вона стандартна. Брала, щоб закрити старі, так залізла в *****( Просрочка всюди близько місяця. Сьогодні написала шарага, якій Старфін продав мій кредит. Прострочка 27 днів, накапало з 7000 майже 14000. Запропонували закрити за 6000, надали гарантійний лист. Тільки що закрила. Монто запропонував частинами, на 7 частин по 550 грн. Теж сьогодні перший внесла. Процес пішов, короче)

Вітаю, шановну спільноту) Моя історія деяким знайома, але вона стандартна. Брала, щоб закрити старі, так залізла в *****( Просрочка всюди близько місяця. Сьогодні написала шарага, якій Старфін продав мій кредит. Прострочка 27 днів, накапало з 7000 майже 14000. Запропонували закрити за 6000, надали гарантійний лист. Тільки що закрила. Монто запропонував частинами, на 7 частин по 550 грн. Теж сьогодні перший внесла. Процес пішов, короче)
а кому продали, що запропонували менше тіла на 27 день протермінування?

Оновлення:
Сьогодні закрила повністю НаВсе (Кредиткаса). Закрила, не чекаючи на прострочення.
То ж загальне тіло тепер трохи менше: 68 200 грн і це трохи тішить)

Контори продовжують надзвонювати, не беру взагалі трубку. Періодично пишуть у месенджери. Слон днями написав в тг, що розглядає можливість зустрітися зі мною по місцю реєстрації або проживання. Тільки попередньо треба зі мною погодити дату і час. Це типу лякалка така? Що ж, успіхів їм у цьому.

Оновлення:
Сьогодні закрила повністю НаВсе (Кредиткаса). Закрила, не чекаючи на прострочення.
То ж загальне тіло тепер трохи менше: 68 200 грн і це трохи тішить)

Контори продовжують надзвонювати, не беру взагалі трубку. Періодично пишуть у месенджери. Слон днями написав в тг, що розглядає можливість зустрітися зі мною по місцю реєстрації або проживання. Тільки попередньо треба зі мною погодити дату і час. Це типу лякалка така? Що ж, успіхів їм у цьому.
вітаю) залишились малі суми переважно - це супер, закриєте.
По Слонам - лякалка стандартна, я не зважаю) Слони ідуть на тіло через місяць- півтора-два. В мене через півтора пішли.

вітаю) залишились малі суми переважно - це супер, закриєте.
дякую) найбільший закрила. Ще Кредит7 і Манівео доволі крупні, було би добре, якби тіло розбили по частинах на кілька платежів.
По Слонам - лякалка стандартна, я не зважаю) Слони ідуть на тіло через місяць- півтора-два. В мене через півтора пішли.
ясно, я так і подумала)) у мене вони поки що пропонували лише 2600 закрити, але у мене тіло 1500, то ж чекаю)

дякую) найбільший закрила. Ще Кредит7 і Манівео доволі крупні, було би добре, якби тіло розбили по частинах на кілька платежів.

ясно, я так і подумала)) у мене вони поки що пропонували лише 2600 закрити, але у мене тіло 1500, то ж чекаю)
Кредит 7 навряд чи погодяться розбити. Скоріше пів тіла запропонують через декілька міс. Через 30 днів просили тіло.
Манівео теж не підуть на частини.

Варто накопичувати суми.

Останнє редагування:
У випадку Манівео краще дочекатись продажу і вже у Таліона закрити за тіло чи менше.

Назад
Угорі