Щоденник шлях із болота,під назвою мфо

• Автор теми Автор теми maxima
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 7K
:hi:

Ви принесли нам світло прозріння. Ми тут темні,інстою не користуємось і не знаємо,що є святі адвокати-волонтери-помагатори.
То ти злишся, бо тобі ніхто з них слава богу не поміг ???

Давайте без ваших розумних порад. Я дуже рада за Вас, що Вам пофіг на Ваші кредити, які ви не платите роками, і що до Вас і до Вашого оточення дзвонять колектори. А я так не змогла і звернулась за допомогою до адвоката, який швидше вирішить моє питання, бо принаймні те, що я взяла я хочу віддати!
То ви за весь час на форумі не зрозуміли ,що ви це можете зробити сама, без допомоги ?Не витративши ні копійки.

Дик я ж і не змагаюсь ))
Я старпьорів завжди вперед пропускаю :mosking:
Мама в дитинстві так навчила :yes2::boast:
[POSTS=3000]Програвати теж треба вміти[/POSTS]
То ви за весь час на форумі не зрозуміли ,що ви це можете зробити сама, без допомоги ?Не витративши ні копійки.
Так адвокат же безкоштовний

Я не так давно на форумі!
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Так адвокат же безкоштовн

Які у вас прекрасні коментарі

ви це можете зробити сама, Не витративши ні копійки.
А шо так можно було :rolleyes: :oops:
Ну тут ніби якщо взяти контекст придуманого тобою спору - ти ж і програв мій старий друже ;):cool::dirol:

Останнє редагування:
звернулась за допомогою до адвоката, який швидше вирішить моє питання, бо принаймні те, що я взяла я хочу віддати!
у Вас 3 мфо. точнее уже 2 осталось. а зачем тогда адвокат? собираете деньги и оплачиваете если хотите их закрыть

Назад
Угорі