Щоденник Шлях до повної свободи

• Автор теми Автор теми Мафед
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
Диджи надо подождать, предложат 3/4 тела. Там даже акция такая есть, так и называется)
Я бы с удовольствием ждала, но больно уж домой хочется((( поехала за границу специально чтобы закрыть все это дело и сразу домой. И вот застряла...
Но с примколлект уже дело принципа.
Либо максимум 2 тела ( а лучше тело) Благо сумма не большая. Либо лесом идут.
Хотеть 6 тел это слишком уж...
Я такого еще не встречала.

Закрыт Талион от Манивео
Не успела до октября как планировала(((
Осталось:
Диджи (продали ферст, тело 7000, хотят 15500, отдыхают)
Присылают гневные смски, страшно не могу.
Примколлект (продали тенго. Тело 2100, хотят 13000, фантазеры)
Ничего не присылают, отвечают на электронную почту раз в неделю "проценты мы вам не спишем, платите 13000 иначе беда будет". Пишу им, даю 2 тела и разбежались. Не хотят 🤷🏼‍♀️ ну не дypaки ли...

Карта привата 4100
Спортбанк 4700

Жду предложений от фантазеров)))
Следующими закрываю спорт и приват. Там просрочек нет.
Скажіть будь-ласка, на якій сумі і через який проміжок часу Ви вирішили питання з Таліоном?

Скажіть будь-ласка, на якій сумі і через який проміжок часу Ви вирішили питання з Таліоном?
Тіло від манівео було 10800, хотіли щось понад 40000, торгувалась з ними довго, дзвонили всім, погрожували, написала на них жалобу. Заплатила їм 11500 бо вже реально надоїли мені.
Змінилось 3 менеджери, остання була доволі адекватна дівчина.
По часу це десь місяці 4 було

Закрита картка привата і спортбанк. 🫡
Залишилось:
Діджи хочуть 15500 (продали Фьорст тіло 7000)
Кредиткапітал хочуть 13000 🖕(продали Тенго тіло 2100)

Продовжую щоденно написувати на пошту Кредиткапіталу що готова закрити за тіло з мін.відсотками.
Пишуть що "в них немає такої можливості", давай нам 13к що перевищує тіло у 6(!) разів, бо буде мені біда 😂😂😂
Мамкіни бандіти.

Тіло від манівео було 10800, хотіли щось понад 40000, торгувалась з ними довго, дзвонили всім, погрожували, написала на них жалобу. Заплатила їм 11500 бо вже реально надоїли мені.
Змінилось 3 менеджери, остання була доволі адекватна дівчина.
По часу це десь місяці 4 було
А можна Вас попрохати скинути образець скарги на НБУ

Назад
Угорі