Щойно закрив Є-гроші(кредпромінвест)

• Автор теми Автор теми Yuriy47
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
Yuriy47, а в каком кабинете сумму изменили? У Вас есть кабинет кредитпроминвет? Что-то у меня пазл не сложился

Yuriy47, а в каком кабинете сумму изменили? У Вас есть кабинет кредитпроминвет? Что-то у меня пазл не сложился
Так на сайті кредпром інн +номер договору і відкривається мій борг
В е-гроші кабінет видалений після продажу

Сьогодні прийшла СМС закриваєм за тіло брав 5000 нарахували за 3 місяці просрочки 39000?, 2 місяці тому продали кредпромінвест, прислали гарантійку і змінили суму в ОК, після оплати скинули довідку, я в шоці щось надто легко, в котре переконався що треба просто чекати на акції і не робити поспішних кроків?
У меня похожая ситуация была.
Егрощи хотели 67000 с тела 4000.
Продали премиум активу.
Те согласились за 3800 закрыть вопрос.
Тоже поменяли сумму в ЛК на 3800.
Прислали гарантийное письмо.
Я закрыла и потом , через месяц они прислали УкрПочтой справку, что кредита в егрощи нет.

Тю,я вообще не знала,что у калов есть личные кабинеты. Это для меня прям открытие. Хотя,... зачем они мне

Мені,теж Сіроко,яким Майкредіт продав,пропонують пів тіла,не ведуся.А,взагалі,я згодна,щось всі закривають,або родичі закривають.
Я просто не сильно верю что е гроши так просто взяли и отцепились...ещё и на таком сроке просрочки.

Я просто не сильно верю что е гроши так просто взяли и отцепились...ещё и на таком сроке просрочки.
Ага,но у меня пропали с весны.Я,сказала им,что кредит не я брала,пусть разбераются.

Вот это было уже после оплаты

*здесь был скрин кабинета Егроши с закрытым займом*

Останнє редагування модератором:
Продали премиум активу.
Я закрыла и потом , через месяц они прислали УкрПочтой справку, что кредита в егрощи нет.
Мы судимся, воюем, ждём выездные группы а вы их кормите.

Скоро начну у новичков просить и меня так научить, а то сижу...жду...а предложений никаких
Я новенька, у мене від них ніяких пропозицій тільки погрози, і дзвінки до всіх з погрозами

Ага,но у меня пропали с весны.Я,сказала им,что кредит не я брала,пусть разбераются.
Так я тоже не брала, сами дали))
ХЗ а що з мене взяти, без офіційної роботи та будь-якого майна?
Меня и это не спасает, так что учите как Вы это делаете)
Я новенька, у мене від них ніяких пропозицій тільки погрози, і дзвінки до всіх з погрозами
Вот, живой человек!...хотя они и мертвого задолбут

Так я тоже не брала, сами дали))

Меня и это не спасает, так что учите как Вы это делаете)

Вот, живой человек!...хотя они и мертвого задолбут
Задовбують уже дві доби всіх і вдень і вночі(кредитпромінвест), а до того е-гроші всіх задовбували

Задовбують уже дві доби всіх і вдень і вночі(кредитпромінвест), а до того е-гроші всіх задовбували
Просто поки методичку на А4 не відкатають не успокояттся
Просто поки методичку на А4 не відкатають не успокояттся
Простіше коли тебе веде одна людина так як було в мене з Credit 7, все попробувала і зрозуміла що толку з мене 0 тоді списала % з справкою і гарантійкою, кожний новий думає що він "особливий" і зможе своїми методами зрубати собі відсоток до зарплати

Продали премиум активу.
это же великолепно.

Назад
Угорі