Щойно закрив Є-гроші(кредпромінвест)

• Автор теми Автор теми Yuriy47
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K

Yuriy47

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
13
Бали
278
Yuriy47 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшла СМС закриваєм за тіло брав 5000 нарахували за 3 місяці просрочки 39000?, 2 місяці тому продали кредпромінвест, прислали гарантійку і змінили суму в ОК, після оплати скинули довідку, я в шоці щось надто легко, в котре переконався що треба просто чекати на акції і не робити поспішних кроків?

Это видимо вопрос моего доверия, но в последнее время у меня ощущение что люди регистрируются чтобы похвастаться о том что, там списали, тут закрыли, а кто-то так вообще долг простил.
Завидую...(

Это видимо вопрос моего доверия, но в последнее время у меня ощущение что люди регистрируются чтобы похвастаться о том что, там списали, тут закрыли, а кто-то так вообще долг закрыл.
Завидую...(
Це взагалі людина-молодець. За тиждень закрив 4 мфо ))

Сам в шоці правда прийшов 2 дні тому лист про переуступку від е- гроші до кредпромінвест з печатками, тому і повірив

Banshee?, ну лично я тут зарегистрировалась ещё в конце прошлого года, после коллажа от убл*дков из топ-кредита. После этого просто читала инфу, а тут на днях случайно вылезли е-гроши, вот так и начала задавать вопросы. Так что мое закрытие со списанием всего лишь везение

Сам в шоці правда прийшов 2 дні тому лист про переуступку від е- гроші до кредпромінвест з печатками, тому і повірив
Они для Вас даже письмо с оригинальными печатями отправили? И после этого прям тело попросили?

Banshee?, ну лично я тут зарегистрировалась ещё в конце прошлого года, после коллажа от убл*дков из топ-кредита. После этого просто читала инфу, а тут на днях случайно вылезли е-гроши, вот так и начала задавать вопросы. Так что мое закрытие со списанием всего лишь везение
Теж мав колажі з гроші всім треш контора, топ кредіт здається теж верона
Они для Вас даже письмо с оригинальными печатями отправили? И после этого прям тело попросили?
Ну так після того як я їм написав лист

Та я ж не про Вас...так, обобщила.
Завидую просто...

Теж мав колажі з гроші всім треш контора, топ кредіт здається теж верона

Ну так після того як я їм написав лист
У мене було якесь чудо з ФК Центуріон. При чому так і написали, що представляють інтереси компанії топ-кредит. Але толку з того нуль. У чоловіка зв’язки в кіберполіції, але вони сказали, що зробити з цим нічого не можна

Мои поздравления)) Вы наверное что-то знаете, у меня всем устроили треш, мне не звонят и ничего не предлагают, хотя наверное знают, что я не буду отдавать так как ничего не брала.

У мене було якесь чудо з ФК Центуріон. При чому так і написали, що представляють інтереси компанії топ-кредит. Але толку з того нуль. У чоловіка зв’язки в кіберполіції, але вони сказали, що зробити з цим нічого не можна
Писав в кіберполіцію теж через знайомства пробував дати хід справі сказали вибач без шансів, висновок їх кришують не прості люди так мені відповіли(знайомі). Як не тупо але факт вони роблять що хочуть але надіюсь до пори до часу, і всі ті утирки з їхніми колажами понесуть відповідальність
за сколько закрыли егроши? и были ли пролонгации?
Без пролонгацій за тіло, я принципово не платив пролонгації, по моєму це дурна трата грошей

Без пролонгацій за тіло, я принципово не платив пролонгації, по моєму це дурна трата грошей
идеально ! тогда поздравляю.
( но интересно где люди берут деньги, их раздавать?..)

поздравляю вас! если б не было всех гадостей, я бы тоже старалась эту кАнтору закрыть в том числе, а так как они еще и деньги с карт тырят ( и не только когда просрочка), пусть мошенники cocут лапу

поздравляю вас! если б не было всех гадостей, я бы тоже старалась эту кАнтору закрыть в том числе, а так как они еще и деньги с карт тырят ( и не только когда просрочка), пусть мошенники cocут лапу
Мені так гроші Всім гадили від цих не прилітало там все роблять з буму може повезе може ні

Это видимо вопрос моего доверия, но в последнее время у меня ощущение что люди регистрируются чтобы похвастаться о том что, там списали, тут закрыли, а кто-то так вообще долг простил.
Завидую...(
Мені,теж Сіроко,яким Майкредіт продав,пропонують пів тіла,не ведуся.А,взагалі,я згодна,щось всі закривають,або родичі закривають.

Назад
Угорі