Щось гості довго не їдуть)))

• Автор теми Автор теми Natasha1003
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 759
Дякую всім за поради

А ще таке питання:дорошкевич зробила мені ип ще в липні,у мене є картка ощад банку на яку оформила допомогу по малозабезпеченим, картка ніби активна,кошти мають прийти на початку листопада,так от питання :як зрозуміти чм буде відрахування чи арешт чи заблокують? Ип не зносила не маю коштів
Ну я не знаю,але мені здається що можна взнати в банку чи наклали арешт на рахунок чи ні.А на пошту не можна перевести виплату?Поцікавтесь.

шо можно добавить!!я не верю! опять мужики! опять шевроле......
Так і один десь за 50 і на корейця смахує
Не можна ,бо допомогу повинна отримувати фізична особа,я вже питала
Ну я не знаю,але мені здається що можна взнати в банку чи наклали арешт на рахунок чи ні.А на пошту не можна перевести виплату?Поцікавтесь.

До мене Ідея взагалі прийшли коли дитина була сама,вони не погрожували,але я їм потім по тому телефоні такий треш зробила,що не приходить більше ніхто.Приватовскій теж гарно розказала.А,на Готівочку взагалі після листів на ім'я сусідів з моїми данними написала заяву.
Ви крута!!))))

Так і один десь за 50 і на корейця смахує
Не можна ,бо допомогу повинна отримувати фізична особа,я вже питала

Ви крута!!))))
Ні,не крута.Просто виходу іншого немає,приходиться,так
Дякую всім за поради

А ще таке питання:дорошкевич зробила мені ип ще в липні,у мене є картка ощад банку на яку оформила допомогу по малозабезпеченим, картка ніби активна,кошти мають прийти на початку листопада,так от питання :як зрозуміти чм буде відрахування чи арешт чи заблокують? Ип не зносила не маю коштів
А,по кому зробила?

Да і в реєстрі себе знайшла від 3.07.2020,але я не працюю і на карту не було зарахувань,так що не знаю що чекати, чи накладуть арешт чи що,бо гроші скоро мають прийти
А,гроші не можна,якось по іншому отримати?

Да і в реєстрі себе знайшла від 3.07.2020,але я не працюю і на карту не було зарахувань,так що не знаю що чекати, чи накладуть арешт чи що,бо гроші скоро мають прийти
Встановити он-лайн банкінг,в ньому буде видно.

Всім привіт,до мене 2 тижні тому приїжджала готівочка:два дигенирати на шевроле(номер не записала) погрожували,брехали...... і так далі,обійцяли ще приїхати!я живу в селі з мамою та маленькою дитиною,просто не знаю що ще чекати
Ваш страх это их козырь!!! Они же и приезжают чтобы напугать. Советую Вам успокоиться и не нервничать, успокойте маму, так как кроме этого они Вам ничего не сделают. Ну конечно же если опять приедут, звоните в полицию, запишите на диктофон Ваш с ними диалог, и запомните номер машины. Я думаю если опять будут угрозы, этого будет достаточно для уголовного дела

Назад
Угорі