Щось гості довго не їдуть)))

• Автор теми Автор теми Natasha1003
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 754

Natasha1003

Читач
Дописи
22
Реакції
4
Бали
3
Natasha1003 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,до мене 2 тижні тому приїжджала готівочка:два дигенирати на шевроле(номер не записала) погрожували,брехали...... і так далі,обійцяли ще приїхати!я живу в селі з мамою та маленькою дитиною,просто не знаю що ще чекати

Всім привіт,до мене 2 тижні тому приїжджала готівочка:два дигенирати на шевроле(номер не записала) погрожували,брехали...... і так далі,обійцяли ще приїхати!я живу в селі з мамою та маленькою дитиною,просто не знаю що ще чекати
Чому,поліцію не визвали,якщо Вам погрожували?

Та викликала,але вони приїхали вже як ті чмошніки поїхали,сказали більше з ними не спілкуватися,я то це розумію,а от мама на нєрвах вся
У вас что знакомых мужиков нет? Чтоб подошли объяснили им что они адрес перепутали)))

Как что ждать??Вы не обязаны с ними общаться,и двери им открывать!

У вас что знакомых мужиков нет? Чтоб подошли объяснили им что они адрес перепутали)))
Якщо чесно то таких які б змогли захиститися не має,кожен за себе боїться (((нікому не потрібні чужі проблеми
Как что ждать??Вы не обязаны с ними общаться,и двери им открывать!
Ну вони ж у двір полізуть?бо наша поліція приїхала аж через годину,хоча їхати 18 км

Якщо чесно то таких які б змогли захиститися не має,кожен за себе боїться (((нікому не потрібні чужі проблеми

Ну вони ж у двір полізуть?бо наша поліція приїхала аж через годину,хоча їхати 18 км
Собаки нет тоже?

Та викликала,але вони приїхали вже як ті чмошніки поїхали,сказали більше з ними не спілкуватися,я то це розумію,а от мама на нєрвах вся
Маму треба заспокоїти.А цих їздунів зніміть на камеру і на форум.Героїв треба знати в лице.

А если зайдут во двор,то что? Двери закрыли,полицию вызвали,и все!

Не треба їх боятись.Ніякої шкоди вони не зроблять.Це ж підсудне діло.Тільки лякають.

Якщо дозволите морально,то полізуть.Наприклад,я з своїми ,,прихожанами,,розібралася швидко,хоча це була не готівочка,цих я чекаю рік

Маму треба заспокоїти.А цих їздунів зніміть на камеру і на форум.Героїв треба знати в лице.
Обов'язково
Якщо дозволите морально,то полізуть.Наприклад,я з своїми ,,прихожанами,,розібралася швидко,хоча це була не готівочка,цих я чекаю рік
А як тими іншими розібрались?

Обов'язково

А як тими іншими розібрались?
До мене Ідея взагалі прийшли коли дитина була сама,вони не погрожували,але я їм потім по тому телефоні такий треш зробила,що не приходить більше ніхто.Приватовскій теж гарно розказала.А,на Готівочку взагалі після листів на ім'я сусідів з моїми данними написала заяву.

Дякую всім за поради
Не треба їх боятись.Ніякої шкоди вони не зроблять.Це ж підсудне діло.Тільки лякають.

А ще таке питання:дорошкевич зробила мені ип ще в липні,у мене є картка ощад банку на яку оформила допомогу по малозабезпеченим, картка ніби активна,кошти мають прийти на початку листопада,так от питання :як зрозуміти чм буде відрахування чи арешт чи заблокують? Ип не зносила не маю коштів

Назад
Угорі