Щодо поводження під час прострочки

• Автор теми Автор теми borzhnuk3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
а это как у них настроение сложиться. Но вообще они тихие, у меня и у моей знакомой был там долг, так они даже нам не звонили

так любое мфо говорит, это у них стандарное оповещание. Будут ли звонить - другой вопрос
Мені дзвонять майже щодня. Сьогодні подзвонили що знижка є

Доброго дня)
У мене наразі 7 місяців прострочення у них, пропонують пів тіла, оточенню не дзвонять, хоч в договорі прописана ціла куча номерів з моєї телефонної книги. Мені дзвонять, але я не беру трубку.
Це єдині, які лишились у мене в просроченні через те, що тихі.
Не оплачую, тому що маю і без них що платити, підуть останніми.
У мене було багато МФО, але ці найбезпроблемніші.

Доброго дня)
У мене наразі 7 місяців прострочення у них, пропонують пів тіла, оточенню не дзвонять, хоч в договорі прописана ціла куча номерів з моєї телефонної книги. Мені дзвонять, але я не беру трубку.
Дякую за відповідь. Ви працюєте офіційно?)

Дякую за відповідь. Ви працюєте офіційно?)
Я в декретній відпустці, чоловік більше неофіційно. Ці тихі, нікуди не дзвонять. Але був такий Слон Кредит, який дзвонив на мою роботу, де я працювала до декрету, то ми швидко з ними порішали, дзвінки припинились, так що тут не угадаєш хто куди дзвонити буде і де ті номери беруть.

Не знаю что сказать,у меня 4 день просрочки долг 400 гривень,ты с оператором общался?Звони сам,вноси хоть что-то,даже мелочь тогда шанс что позвонят кому либо твоим резко падает,если ты на связи
вот это совет, вот это я понимаю.....

Вліз як і більшість, через дурну голову. Другі я плачу. Я б і їх платив, та вони мені з платежу ~5к штраф нарахували 5к зверху за 1тиждень. І я через принцип не плачу. Та і не хочу перекредитовуватись. Надоїло годувати мфо. Треба вилазити з тої ями. В мене, дякувати Богу не багато мфо. 5 штук
Тут всі путі приводять в суд... Найоптимальніший варіант - грамотно судитись. До речі, на неустойку (штраф, пеня) мораторій на час війни.

вноси хоть что-то,даже мелочь тогда шанс
Тоді у МФО шанс обдерти як липку. Постулат № 1 - якщо не прострочив - заплати повністю. Якщо прострчив - не плати!

Тут всі путі приводять в суд... Найоптимальніший варіант - грамотно судитись. До речі, на неустойку (штраф, пеня) мораторій на час війни.

Тоді у МФО шанс обдерти як липку. Постулат № 1 - якщо не прострочив - заплати повністю. Якщо прострчив - не плати!
Я читав що вони не подають в суд. Чи подають?)

Доброго дня)
Я брав 7 тис , нарахували 14 тис і закрив за півроку за 3500))

Назад
Угорі