Щоденник про життя з цими попрошайками

• Автор теми Автор теми run
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

run

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
12
Бали
2560
run не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Егроші продали мене до цих студентів. Тіло 6000 ( перший займ у них ). Був повний ігнор вошів, десь за місяць продали ( не рахую що в кого по часі брав , бо нема смислу то дивитися, і так піз@@ц ) Прислали смс воші що перепродали мене , сума 28300.
після чого от ті діти , прислали мені смс що я їм щось там винен( день пройшов і від них смс)
Ще день пройшов і почали обдзвонювати сусідів( живу у місті, зараз живу по прописці). Зробили вайбер групу де створили колаж « що беру кредити на чужих , щоб погасити свої»

от
Суть теми буду описувати повні дії тих зародишів тут. Буду писати що і як роблять

Ну обзвонювати вони можуть.....це вже пройшла....Проблема в тому,що люди про всіх все знають,а от про поручительство не знають нічого.....А треба було б почитати......прозвонять і забудуть....тіло попросять......

Нецензурная лексика.
От питання ще у мене було , чи можливо то зразу скинути всю потрібну інформацію і зразки заяв вразі постійних дзвінків у туж групу яку вони створили, але я прийняв повний ігнор ще дальше. Якщо би відреагував думаю що більше почали б обдзвон…

Є ще думка що моніфорю і кредіт7 сидять в одному офісі! Мене заєбали ті дзвінки , і тут пише шмонька з кред7 майже культурно , я почав їй писати хто така , з ху»лі ти шось хочеш і взагалі чого ти пишеш. Буквально за пів години вже пише синок з моней4ю, але вже супер агресивно… « я тебе дістану , вернеш гроші які вкрав» питаю « кому вітдам» , пише « смс получив» ( там зразу їх смс від 4ю) і діалог закінчився)
Ну обзвонювати вони можуть.....це вже пройшла....Проблема в тому,що люди про всіх все знають,а от про поручительство не знають нічого.....А треба було б почитати......прозвонять і забудуть....тіло попросять......
Про поручительство не зрозумів?

От питання ще у мене було , чи можливо то зразу скинути всю потрібну інформацію і зразки заяв вразі постійних дзвінків у туж групу яку вони створили, але я прийняв повний ігнор ще дальше. Якщо би відреагував думаю що більше почали б обдзвон…

Є ще думка що моніфорю і кредіт7 сидять в одному офісі! Мене заєбали ті дзвінки , і тут пише шмонька з кред7 майже культурно , я почав їй писати хто така , з ху»лі ти шось хочеш і взагалі чого ти пишеш. Буквально за пів години вже пише синок з моней4ю, але вже супер агресивно… « я тебе дістану , вернеш гроші які вкрав» питаю « кому вітдам» , пише « смс получив» ( там зразу їх смс від 4ю) і діалог закінчився)

Про поручительство не зрозумів?
А вони обзвонюють людей і говорять що ви берете кредит на іх доки і вони є поручителями.

Ну зараз супер хірово, бо живу в великому будинку, я до того не особо хотів спілкуватися із сусідами… бо вони якісь для мене супер кончені, а тепер я для них))) буду казать «сорян , повпливати не можу на дзвінки, можу тільки порекомендувати ваші дії щоб воно закінчилось… я і так на них подав кучу заяв , і йде суд»
А вони обзвонюють людей і говорять що ви берете кредит на іх доки і вони є поручителями.
Так , а коли вайбер… то піздец, я там на фото не дуже гарно получився, знав би що так буде, то зробив би фото кращим)

Ну зараз супер хірово, бо живу в великому будинку, я до того не особо хотів спілкуватися із сусідами… бо вони якісь для мене супер кончені, а тепер я для них))) буду казать «сорян , повпливати не можу на дзвінки, можу тільки порекомендувати ваші дії щоб воно закінчилось… я і так на них подав кучу заяв , і йде суд»

Так , а коли вайбер… то піздец, я там на фото не дуже гарно получився, знав би що так буде, то зробив би фото кращим)
І вайбер пройшли......фото з паспортом...теж пройшли...не повірите...майже рік пройшов з моменту розсилки фото з паспортом....І нічого не змінилося...

Есть тема на форуме ' массовопишем жалобы накредитпроминвест'. Там очень классно написано куда жаловаться на доставучек. Может имеет смысл направить энергию соседей в конструктивное русло. Людям нужно выпускать пар: пусть достают компетентные органы:)

І вайбер пройшли......фото з паспортом...теж пройшли...не повірите...майже рік пройшов з моменту розсилки фото з паспортом....І нічого не змінилося...
Що саме не змінилось?
Есть тема на форуме ' массовопишем жалобы накредитпроминвест'. Там очень классно написано куда жаловаться на доставучек. Может имеет смысл направить энергию соседей в конструктивное русло. Людям нужно выпускать пар: пусть достают компетентные органы:)
Та у мене взагалі відношення до цього на поx, але це момент якраз для досвіду… І щоб такий момент не пропадав, тай хочу ним зайнятися , допоки мене цікавіші речі не цікавлять))) От бачу сповіщення , що юзер направляє мене на тему щодо жалоб колоктивних, от вивчу тему, і почну над тим працювати щоб люди дійсно писали заяви , скарги…
Тому створим тему цю , щоб описувати більше детально та заяви/скарги які будуть робитися.
має бути цікаво?
У мене постійно сайт пропонує скачати ( на скріні) …. Що це таке?
Дуріки створили групу з колажем добавили всіх можливих, попросив людину яка там перебуває добавити мій лєвий номер в чат. З того лєвого номера , надіслав зразки заяв на кіборг , поліцію і які дії мають бути при такому обзвоні. З особистого не писав , бо ігнор сама сильна зброя проти них.
Р
зробив щоденник і забив на нього, так як забив на мфо до поки не навів порядок з головою. 01.11 получив рекомендований лист на пошту, ще не забирав.
Включив сімку як три тижня на якій все висить , максимум 20 дзвінків вдень . Деякі мфо пропонували за тіло , але дуже не зручно мені по грошах ( час ).
Одне питання якщо ВН роблять , а мої карточки і так в мінусах ( кред ліміти ) , як та клоунада відбувається ?
П.С. На роботу дзвінків супер як мало.

Вкладення

• 9CC897F4-7D89-4960-B76D-D11DB41213F2.webp
    9CC897F4-7D89-4960-B76D-D11DB41213F2.webp
    90.6 Кб · Перегляди: 76
Останнє редагування:
Назад
Угорі