Я им до просрочки сама предлагала, не захотели) Если есть более важные цели, я бы на свои дела вначале тратилась.
Ну от я навіть переходити й дивитись не хочу поки що. Але дивно,що так швидко зачухались
Раптових смішнявок від колектоти принесу я вам.
Як і очікувалося, кляті почали дзвонити матері й навіть бабусі. Але щось у їх житті звернуло "не туди". Спочатку вони просто обривали залишений без нагляду телефон мами дзвінками з інтервалом хвилину - звичайно, що побачивши кількадесят пропущених з різних невідомих і прихованих номерів, вона подумала щось "не те". Причому не на мене, що дивно. Але, про всяк випадок, вирішила заблокувати можливість дзвонити їй з непідписаних номерів. Ткнулась до мене, мене таки перетрусило: в гетконтакті ж багато хто понапідписував, з якої контори дзеленькає, "палєво". Аж тут вона така - "ніт, я проти сторонніх додатків, хтозна, що вони там кому передають, в налаштуваннях знайди й увімкни".
Спрацювало. З бабусиним кнопковим так не зробиш, але вона й сама не підіймає слухавку, коли щось ліве, бо "кому я треба, то помилились".
Аж тут... мати вирішила таки дізнатись, що то її дістає й відповіла на черговий виклик. Їй сказали, що вона взяла кредит, не віддала і тепер винна шалену купу грошви *звуки падаючого тіла з сусідньої моєї кімнати*
Або 20 тисяч, або ми вже до вас виїхали *тіло впало ще раз, бо чує шкандаль*
Вона перепитала, коли це вона що брала і тут...
...і тут їй на повному серйозі кажуть, що у 2012 році вона ж купляла ноут, не заплатила (що неправда, аж то пофіг) і тепер ще має дякувати, що вони такі добрі й досі не відібрали все майно, та ще й з 2 тисяч небагато нарахували "чисто за роботу".
Це ж треба бути такими тупими, щоб знайшовши типу "проблемний" кредит дев'ятирічної давнини, підвішений до номера телефону, вирішити струсити ще й по ньому! Не знаю, яка з контор така богом ображена, але тепер мати взагалі ніяким лівим номерам нейме віри, сама собі змінила сімку й ходить та бухтить, що як найдуть нову - піде до поліції, бо колектори всі точно просто намагаються на рівному місці безпідставно наживатися.
Лишеньку, давно я так спокійно не спала.