Що ж ти фраєр,здаєш назад?

• Автор теми Автор теми Kortes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Що тут розуміти,є впровадження по кредит плюс від пані Дорошкевич, відкрите в минулому місяці,йду на знос,а вони почали дзвонити і хочуть про щось домовитись...наївні.

Ну значить я не особливий,а то вже гордитись почав.

Мені також погрожують внн вліпити

Що тут розуміти,є впровадження по кредит плюс від пані Дорошкевич, відкрите в минулому місяці,йду на знос,а вони почали дзвонити і хочуть про щось домовитись...наївні.

А на каком сроке просрочки вам надпись от кредитплюс влепили?

Странный пост. Человек как буд-то не с мфо воюет, а на третью мировую попал, и у него уже всю родню убили:D

А на каком сроке просрочки вам надпись от кредитплюс влепили?
Майже півроку
Странный пост. Человек как буд-то не с мфо воюет, а на третью мировую попал, и у него уже всю родню убили:D
Кожний розуміє в міру своєї розпущеності...І що Ви побачили в цьому "странного"?А на рахунок рідні,це щось нагадує...

Майже півроку

Кожний розуміє в міру своєї розпущеності...І що Ви побачили в цьому "странного"?А на рахунок рідні,це щось нагадує...
Это они всем так сейчас на сроке просрочки полгода лепят так быстро ИН?

Это они всем так сейчас на сроке просрочки полгода лепят так быстро ИН?
Судячи по відгукам-так, але як буде надалі невідомо...можливо непіде в них,дай Бог щоб це було так,а то взяли собі за моду,чогось хорошого для людей не можуть зробити,а погане то -швидко...:diska4:

Судячи по відгукам-так, але як буде надалі невідомо...можливо непіде в них,дай Бог щоб це було так,а то взяли собі за моду,чогось хорошого для людей не можуть зробити,а погане то -швидко...:diska4:
У меня по ним 4 месяца просрочки,5й пошёл

Обіцяти,не значить одружитися...А якщо чесно немає в тому написі та впровадженні нічого страшного,юрист і в суд.
Справді не має, повідомлення на роботу, кошти адвокату, кошти судовий збір??

В цьому процесі є лише тимчасові вкладення, я би так сказав, які згодом будуть повернуті. "Безповоротних" витрат - майже жодних.
повідомлення на роботу
Максимум 20% відрахувань із з/п, тимчасово пережити можна, тим більше що ті кошти повернуть після виграшу суду.
кошти адвокату, кошти судовий збір??
Це також буде відшкодовано.

В цьому процесі є лише тимчасові вкладення, я би так сказав, які згодом будуть повернуті. "Безповоротних" витрат - майже жодних.

Максимум 20% відрахувань із з/п, тимчасово пережити можна, тим більше що ті кошти повернуть після виграшу суду.

Це також буде відшкодовано.
Время нужно для всего плюс затраты, не так все просто. Минимум 3500.00 нужно заплатить

Назад
Угорі