- Дописи
- 2832
- Рішення
- 1
- Реакції
- 7461
- Бали
- 2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З картою те саме.ВаЛиКо, так, в мене труколер теж не пропускав їх, але крім дзвінків і листів на пошту, вони ні на шо не спромоглися.
А....ще намагались кусати картку мою, правда)
Так точно) але ті шось мовчатьЗ картою те саме.
Скинули вже ВердиктКапіталу ?
Навіть ще листа не отримала з "правом вимоги ... " ???Так точно) але ті шось мовчать

Нє, вони то пишуть, але мовчать) не шукають родинне дерево, ні кума, ні брата, ні сватаНавіть ще листа не отримала з "правом вимоги ... " ???
Зовсім ніякої поваги !![]()
![]()
![]()
От я ж і кажу - ніякої , ска, поваги до аферистів!!!Нє, вони то пишуть, але мовчать) не шукають родинне дерево, ні кума, ні брата, ні свата
Оці всі..відбиті пробачте пожалоста їм та і все.Доброго дня! Є декілька МФО ще, але у всіх майже максимальні тіла. Зможу закрити лише одне. Підкажіть, що найбільш відбите? Е-гроші?
Дінеро
Смартівей
Е-гроші
Майкредит
Манівео
Почему так пугают ,,Смарти,,?Как по мне ,то они перезвонили тем только кого посчитали родственниками в тел.книге,да хрень несли,но в итоги все их послали.Потом чувачок решил меня напугать фоткой,которую наверное в попыхах где то стащил...Сказал,что приедут домой(а адрес прописки столетней давности,между той и теперешней,у меня еще одна была)…потом написал,что детей служба будет забирать...В итоге прислал смайлик и то,что он меня продает.Около месяца я и те люди которым звонили и писали нтчего о них незнаем,наверное нужно в ,,Розшук ,подаватьСмарти звонят родным и всем контактам,егроши звонят и ведут себя не пристойно
Выбирай одно из двух.
ПыСы вывод сделан не по личному опыту,а по прочитанным темам на форуме.
Він ціну не каже ..Почему так пугают ,,Смарти,,?Как по мне ,то они перезвонили тем только кого посчитали родственниками в тел.книге,да хр*нь несли,но в итоги все их послали.Потом чувачок решил меня напугать фоткой,которую наверное в попыхах где то стащил...Сказал,что приедут домой(а адрес прописки столетней давности,между той и теперешней,у меня еще одна была)…потом написал,что детей служба будет забирать...В итоге прислал смайлик и то,что он меня продает.Около месяца я и те люди которым звонили и писали нтчего о них незнаем,наверное нужно в ,,Розшук ,подавать
Чому не каже,каже!!!Але нехай свю ціну приліпить так як і адресу старої прописки.Він ще раз перед моїми близькими довів факт,що ,,Мошеннік,,,я скріни їм показала...Тому Він щей послугу мені зробив...Він ціну не каже ..
Хай колеця скіки там править?
Лучше закройте свой кошелек и покладите под подушку.Доброго дня! Є декілька МФО ще, але у всіх майже максимальні тіла. Зможу закрити лише одне. Підкажіть, що найбільш відбите? Е-гроші?
Дінеро
Смартівей
Е-гроші
Майкредит
Манівео
Мене Смартіки і Манівео продали , а ще Алекс , нічого не помінялось , як не дзвонили так і не дзвонять , покошмарили два дні і перестали )))Доброго дня! Є декілька МФО ще, але у всіх майже максимальні тіла. Зможу закрити лише одне. Підкажіть, що найбільш відбите? Е-гроші?
Дінеро
Смартівей
Е-гроші
Майкредит
Манівео
Манивео у кого как...в меня тихие...а потом всю родню нашли родителей и бывшего мужа родителейДінеро - тихі
Смартівей - назойливі
Е-гроші - тихі
Майкредит - тихі, але назойливі
Манівео - тихі
ЕврогрошиМанивео у кого как...в меня тихие...а потом всю родню нашли родителей и бывшего мужа родителей
Динеро только родителей.. но тихо..неназойливо)
Егроши ...пока только грозные письма и смс...иногда звонки
Тоже самое майкредит...