Що закрити першим???

• Автор теми Автор теми Svetabl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Svetabl

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
6
Бали
2565
Svetabl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Скажіть будь ласка що краще закрити першим? Сьогодні потрібно закрити мілоан і май волет. Сума 3000 тисячі і там і там, але гроші маю тільки на щось одне. От не знаю що вибрати.

Май волет платите

Агов,представники Мілоану та Май Войлету,порадьте щось людині))

Доброго вечора. Скажіть будь ласка що краще закрити першим? Сьогодні потрібно закрити мілоан і май волет. Сума 3000 тисячі і там і там, але гроші маю тільки на щось одне. От не знаю що вибрати.
Закройте двери холодильника после того как забьете его до отвала. А МФО подождут

Monax, дуже хороша порада. Дякую. Але в мене цих МФО так багато і вже по 4 просрочка і вони мене вже так задовбали, що я вирішила хоча б деякі позакривати аби меньше дзвонили.

Monax, дуже хороша порада. Дякую. Але в мене цих МФО так багато і вже по 4 просрочка і вони мене вже так задовбали, що я вирішила хоча б деякі позакривати аби меньше дзвонили.
Ну лично у меня милоан тихони. А вторых нет

Одним меньше , одним больше, Вы и не почувствуете, что меньше звонить стали.

Сплативши 3000 Ви закриваєте повністю борг чи пролонгуєте?Вони обидвох у Вас не в прострочці ще?

чего вы паритесь! закроете одним больше или меньше роли существенно не будет!оставьте деньги для себя!

Len4ik, так, закриваю повністю. Не в прострочці.

Len4ik, так, закриваю повністю. Не в прострочці.
Ну тоді вирішуйте самі..Нам тут якось всерівно кого з них Ви закриєте (особисто мені).Тим більше що дії того хто залишиться передбачити не можливо на 100% .Мілоан в мене був спокійний,продали для Кредит Капіталу. Май Воллет не мала і не маю. І не буду мати))))

• Подобається
Реакції: Fgy
Taniana, ну в тому то й справа що я не знаю які з них більш доставучі, бо не мала ще в них прострочки

Лично я закрываю первыми тех,кто вменяемо ведёт себя ну и соответственно если хватает денег полностью закрыть.а тем кто выносит мозг,достал родных и контактных буду лишь тело а прецепты и пеню принципиально не буду.Не буду поощрять их методы работы!только суд теперь. (

май волет однозначно. выносят мозг всем уже в первый день прострочки.

My wallet, всех обзвонили и рассказали сколько у меня долга перед вмеми МФО.
My wallet, всех обзвонили и рассказали сколько у меня долга перед вмеми МФО.
Всеми)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі