Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну хоть так, думал на заборе где-то написано былоЗ інтернету!
Нехай подає! СБУ цим не займається! І нічим її не допоможеПишу...что делать,если контактная выносит мозг...жесть,говорит что из-за меня всю её семью долбят,и она подаст на меня в СБУ?
А також в новинах!Ну хоть так, думал на заборе где-то написано было
Скажите ей, пусть пишет в СБУ, посмотрим что ей ответятПишу...что делать,если контактная выносит мозг...жесть,говорит что из-за меня всю её семью долбят,и она подаст на меня в СБУ?
Знаю! Але люди які писали листи в нацкомфінпослуг їм прийшла відповідь,що вони перестають функціонувати і тепер цими питаннями буде займатися НБУ! Тому я запитала про можливі наслідки!Orusia89, а вы знали, что интернет и новости можно купить и расскажут то, за что проплачено?
Так багато кому цікаво) Можливо є хто в цьому обізнаний)Знаю! Але люди які писали листи в нацкомфінпослуг їм прийшла відповідь,що вони перестають функціонувати і тепер цими питаннями буде займатися НБУ! Тому я запитала про можливі наслідки!
От і я через це створила цю тему! Можливо хтось,щось знаєз
Так багато кому цікаво) Можливо є хто в цьому обізнаний)
Дайте ссылку где вы об этом читалиОт і я через це створила цю тему! Можливо хтось,щось знає
Ну и прекрасно! Скажите, что это мошенники, и вы только "ЗА"!!! Если бы все, кого незаконно запугивают и достают, так делали... Органы бы просто взбесились, и может быть что-то менялось бы!!!Пишу...что делать,если контактная выносит мозг...жесть,говорит что из-за меня всю её семью долбят,и она подаст на меня в СБУ?
Дайте ссылку где вы об этом читали
В вайбері є ще одна група і там хтось писав за це! Вайбер в мене на другому телефоні,тому зможу скинути скріни як буду вдома!
Так это здорово !!!!!! СБУ "разберётся" и Вы в "шоколаде" !!!Пишу...что делать,если контактная выносит мозг...жесть,говорит что из-за меня всю её семью долбят,и она подаст на меня в СБУ?
Скиньте будь-ласка ссилку, чим саме там НБУ буде займатися?Хто як думає з приводу цього?
Тоді можливо треба щось підготувати, наприклад: звернення боржників мфо. Всеодно їм прийдеться вирішувати наші питання, ми ж не повиснемо у повітрі?Знаю! Але люди які писали листи в нацкомфінпослуг їм прийшла відповідь,що вони перестають функціонувати і тепер цими питаннями буде займатися НБУ! Тому я запитала про можливі наслідки!
Можливо цього всього не буде!Тоді можливо треба щось підготувати, наприклад: звернення боржників мфо. Всеодно їм прийдеться вирішувати наші питання, ми ж не повиснемо у повітрі?