Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це дурня! Знов пугають...Що це за повідомлення? Це насправді чи знов пугають?
Керівник по роботі з правоохоронними органамиЦе дурня! Знов пугають...

Пугают. Я ещё новичёк,но точно Вам могу сказать,что те правоохранительные органы,которых они указали-этим не занимаются. Если в Израиль только не собираетесь? У них Службы безопасности с особыми,,тараканами". С мфо не впвстят. А так мир у Вашиг ног!))Що це за повідомлення? Це насправді чи знов пугають?
Уже откамандировал группу в помощь участковому))) и все эти танцы ради 2кКерівник по роботі з правоохоронними органами![]()

Саме так!!!!Я правильно понимаю, выезд за границу может запретить только суд?
таже хняЩо це за повідомлення? Це насправді чи знов пугають?
На форумі уже не одноразово писалося, що арешт та продаж майна може бути виключно по рішенню суду, а за 13000 навіть суд навряд чи арештує Ваше майнотаже хня

я на выходныеНа форумі уже не одноразово писалося, що арешт та продаж майна може бути виключно по рішенню суду, а за 13000 навіть суд навряд чи арештує Ваше майно![]()
я знаю поповоду цього ще 3 мiсяцi лишилось i догоровiр е недiйснимНа форумі уже не одноразово писалося, що арешт та продаж майна може бути виключно по рішенню суду, а за 13000 навіть суд навряд чи арештує Ваше майно![]()
зарисуйте свои данныетаже хня