Що страшніше: МФО чи батьки?!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А мне жалко своего мужа, у которого такая е... тая жена.... И подумать-хватало ведь.!Да,мы в деньгах не купались и в заднице глубокой сидели,... Но.... По честному, захотелось попробывать+косяки на роботе.... Итог:долгов по уши у меня, муж в эту хрень не влазил..... Эх... время, время.... Назад бы да ума в коробочку...
Бесполезно себя винить. Восприятие эту ситуацию, как возможность для переосмысления. У каждого какое -то свое осознание. Если бы Вы не попробовали, то все равно жалели. Подумайте для чего брали и что хотели поменять. Если осознаете это,то считайте неприятный урок жизни уже был для Вас не зря. И можно начинать влиять на свою судьбу уже самостоятельно, а не с помощью МФО аферистов.

Ви суть дибілізму ситуації розумієть? Набрати долгів в 500 тис щоб ставки ставити. Мене смішить ваше переконання, що всі вас повинні розуміти і підтримувати, друзі яким телефонують вдень і вночі, керівництво якому погрожують спалити машину, батьки які звикли пахати щоб щось мати. Ви ж тут всі такі розумні, тільки пальчиком вмієте тикати, і грошики на картку капають, а як будете віддавати ніхто не думає. Я розумію коли так думають діти по 20 років, студенти, безробітні. Мами в декреті, яких кинув чоловік і грошей на елементарне немає. А мій ідіот має вишу юридичну освіту, роботу, посаду і тут така х...ня. А ви кажете зрозуміти, в моїй голові це не вкладається. Я за все життя копійки грошей ні в кого не позичила, будучи студенткою без хліба могла сидіти чи пішки через все місто ходити, якщо всі гроші спустила, а тут таке... Підтримати! Ага, молодець! Давай ще боргів наберём, ти поставиш і цього разу точно в граєш!
Я не збираюся нікого повчати, бо сама в такій ситуації. Але колись Ви ж давали одне одному клятву: і в радості і в біді, пам'ятаєте? Тому вирішіть для себе, як Вам діяти. Якщо він сам признався, що втрапив у цю халепу, це вже перший крок до вирішення проблеми. І повірте, йому, як і Вам, зараз на душі дуже важко. Зруйнувати все можна за мить, а відновити - на це можуть піти роки. Зараз головне не приймати рішення запалу - сто разів все зважте і вирішіть. Мудрі люди кажуть, що Бог не дає нам тих випробувань, які ми не можемо перенести. А євреї завжди говорять, що якщо проблему можна вирішити за допомогою грошей - то це не проблема, це витрати. Бажаю Вам терпіння, мудрості і найскорішого вирішення Ваших проблем!

Мне кажется, что если родители страшнее мфо-то или слать таких родителей (да-да, серьёзно) или это какая-то детская инфантильность и отсутствие личности.... восприятие себя и дальше как ребёнка, которому кто-то имеет право грозить пальцем. Отсюда многие проблемы. Давно поняла, что тупое высказывание «родных не выбирают»-это такооооой бред, который даже в голове не укладывается никак. Иногда чужие ближе родных по крови и не сделают такой подлости как некоторые родственнички. Так что плевать просто надо и всё. Если любят-поймут, если нет-зачем такая родня? Нафиг ее
Я вычеркивала родственников сразу, как только в мой адрес было хоть одно некорректное высказывание, не в плане мфо. Не жалею ни капли. Лет 10-12 причём назад.

Доброго ранку всім форумчанам! Як і завжди ранок починається з читання новин на форумі. Пост одного користувача наштовхнув на створення теми, що страшніше: МФО чи батьки?! Чомусь, читаючи різні одкровення людей, я побачила, що у більшості страх перед батьками. Я не знаю, чому так стається, що батьки стають на один бік з мфо і починають гнобити свою дитину, яка і так знаходиться у страху і загнана у глухий кут! Було вже багато тем, звернень до батьків. Я хочу спитати батьків, що повинна зробити дитина ваша в житті, щоб ви почали їі ненавидіти, цькувати, виписувати і т.д.?? В мене одна відповідь: дитина просто повинна набрати боргів! Хіба це причина??? Мене шокують описи ваших дітей, як ви з ними поступаєте! В мене син теж нахапався боргів. Так, ми посварилися, а потім я вчасно схаменулася, бо на своій шкурі відчула кількість дзвінків, колажі, неприємності на роботі! І спитала себе: а що відчуває моя дитина, в якої в сотні разів більше дзвінків, більше тиску???! І ось тут спрацював материнський інстинкт: захистити свою дитину, закрити від цих тварів, що роздирали!!! Як я би спостерігала ,що його канають, доводять до відчаю, а там не далеко до затяжної депресіі! І потім все життя лікуватися? Тому звертаюся до батьків, які не розуміють дітей і до дітей, які не розуміють батьків з боргами: схаменіться вчасно і не заганяйте до відчаю дітей, порозумійтеся! Адже в житті немає рідніших людей! Спочатку розум, а потім емоціі, а не навпаки! Приємніше чути : дякую аніж щоб ти..... Це страшне. Не робіть так, ніколи. Любіть один одного, підтримуйте і все буде добре!
Повністю підтримую. Я така сама мама. Теж спочатку були і страх, і сльози, і і по 20 разів дзвонила дитині із запитаннями. Це все дратувало її. Слава Богу ми зараз разом в темі, разом боремось з цими тварюками. В аду нехай горять. Нехай читають ці слова, їх тут на сайті багато. Чуєте, тварі? Тут матерів багато, а материнські сльози і проклятття страшні, доведеться важко розхльобувати і їм , і їх дітям.

У меня мама сказала давай решай свои проблемы скорее а то мне смс эти приходят надоело уже!дома ни кто не о чем не знают,а то уже б сожрали бы или довели б что б с ребенком ушла бы!даже если звонят или пигут говорб мошенники и стараюсь как то выкручиваться!
Родители мои старой закалки а что скажут люди,а квартиру отберут,ой письмо с угрозой все тапочки надо готовить!меня раннее взросленее работа учеба беготня что б быть лучшей для родных!и я смотрю на это все проще!

У меня мама сказала давай решай свои проблемы скорее а то мне смс эти приходят надоело уже!дома ни кто не о чем не знают,а то уже б сожрали бы или довели б что б с ребенком ушла бы!даже если звонят или пигут говорб мошенники и стараюсь как то выкручиваться!
Родители мои старой закалки а что скажут люди,а квартиру отберут,ой письмо с угрозой все тапочки надо готовить!меня раннее взросленее работа учеба беготня что б быть лучшей для родных!и я смотрю на это все проще!
Вибачте, я мама боржника, але мені срати, що скажуть люди. Мені важливо, щоб моя дитина була здоровою і щасливою. Це моє життя, ніхто не має на нього впливати.
Post automatically merged:

У меня мама сказала что если узнает о кредитах то откажется от меня , вот и скрываю до поры до времени ! Что дальше будет не знаю!
Мама помилилася або сказала це в гарячкі!
Post automatically merged:

А в мене з мамою відносини поміняли я коли вона вийшла заміж в друге тато мій помер. І від тоді вже 17 років я в неї все д*pa ідіотка каже знати мене неохоче дізналася про один кредит її пресовали і вона виплатила і все понеслося а в мене троє діток так я буду за них горою якщо потраплять у щось....
Молодчинка. Все наладиться!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі