Що страшніше: МФО чи батьки?!

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А якщо тебе морально знищують з 6 років? Я свою самооцінку уже напевне ніколи не підніму.
У Вас е дiти?
Post automatically merged:

Появились для того, чтоб прожить всю жизнь в страхе и унижениях? С детства поломанной психикой? Извините, но есть такие родители, от которых нужно бежать как можно раньше, иначе и благодарить то не за что будет. Я благодарю вселенную за то, что мои родители это мои герои, моя каменная стена. Но осуждать тех, кому не повезло, не буду. Токсичных родителей лучше благодарить за жизнь где-то на расстоянии и чем большем, тем лучше. Увы..
Я не говорила о том что нельзя бежать.Я о том ,что посылать ни в коем случае нельзя!И никто меня в этом не переубедит.

Для себе внутрішньо я так вирішила.
Своїми пртниженнями вона давно мене відштовхнула.Я була не бажаною дитиною і з 6років я була у неї вже кобилою і виродком.Вона мені казала всіх діти як діти а в мене виродок.
А в мене з мамою відносини поміняли я коли вона вийшла заміж в друге тато мій помер. І від тоді вже 17 років я в неї все д*pa ідіотка каже знати мене неохоче дізналася про один кредит її пресовали і вона виплатила і все понеслося а в мене троє діток так я буду за них горою якщо потраплять у щось....

А в мене з мамою відносини поміняли я коли вона вийшла заміж в друге тато мій помер. І від тоді вже 17 років я в неї все д*pa ідіотка каже знати мене неохоче дізналася про один кредит її пресовали і вона виплатила і все понеслося а в мене троє діток так я буду за них горою якщо потраплять у щось....
Ось Вам і стимул для життя. Ви потрібні для дітей,коли в них виникнуть проблеми..... Пройшовши цей шлях,Ви станете сильнішою,мудрішою.
Я вже зараз навчаю своїх дітей не покидати одна одну у важкі періоди життя. Бо вони одне ціле......
Я Вас хочу підтримати і не тільки я)))) Форум з Вами))))
Обнімаю Вас!!!

Ось Вам і стимул для життя. Ви потрібні для дітей,коли в них виникнуть проблеми..... Пройшовши цей шлях,Ви станете сильнішою,мудрішою.
Я вже зараз навчаю своїх дітей не покидати одна одну у важкі періоди життя. Бо вони одне ціле......
Я Вас хочу підтримати і не тільки я)))) Форум з Вами))))
Обнімаю Вас!!!
Дякую... Всім

Ой, ребятки, у меня тоже родня хуже каллов и мфо, и да, пусть задроты мфошные смотрят и думают что добьют меня..... А х*р им не мясо?! Просрочки до хрена уже, и не вспомнить, но я держусь в режиме - тягала всех по бездорожью) Знаю что выход есть,но он меня не устраивает. Крепитесь ребятки, скажу одно, эти упыри х*р отстанут... Мы сами виноваты... Увы и ах..

Доброго ранку всім форумчанам! Як і завжди ранок починається з читання новин на форумі. Пост одного користувача наштовхнув на створення теми, що страшніше: МФО чи батьки?! Чомусь, читаючи різні одкровення людей, я побачила, що у більшості страх перед батьками. Я не знаю, чому так стається, що батьки стають на один бік з мфо і починають гнобити свою дитину, яка і так знаходиться у страху і загнана у глухий кут! Було вже багато тем, звернень до батьків. Я хочу спитати батьків, що повинна зробити дитина ваша в житті, щоб ви почали їі ненавидіти, цькувати, виписувати і т.д.?? В мене одна відповідь: дитина просто повинна набрати боргів! Хіба це причина??? Мене шокують описи ваших дітей, як ви з ними поступаєте! В мене син теж нахапався боргів. Так, ми посварилися, а потім я вчасно схаменулася, бо на своій шкурі відчула кількість дзвінків, колажі, неприємності на роботі! І спитала себе: а що відчуває моя дитина, в якої в сотні разів більше дзвінків, більше тиску???! І ось тут спрацював материнський інстинкт: захистити свою дитину, закрити від цих тварів, що роздирали!!! Як я би спостерігала ,що його канають, доводять до відчаю, а там не далеко до затяжної депресіі! І потім все життя лікуватися? Тому звертаюся до батьків, які не розуміють дітей і до дітей, які не розуміють батьків з боргами: схаменіться вчасно і не заганяйте до відчаю дітей, порозумійтеся! Адже в житті немає рідніших людей! Спочатку розум, а потім емоціі, а не навпаки! Приємніше чути : дякую аніж щоб ти..... Це страшне. Не робіть так, ніколи. Любіть один одного, підтримуйте і все буде добре!
Хто як не батьки підримає свою дитину?! Звісно Ви праві!

Дай бог всем поддержки близких! Я и брала кредиты потому как мать имея возможность за каждые 50 грн вычитывала,если просила в долг !

Згодна, я теж виховувалася в СССР, але час не стоїть на місці, треба рухатися в ногу, для свого розвитку, для того, щоб розуміти своїх дітей, чим живуть, чим цікавляться і щоб не з душуом нафталіну, як кажуть! В мене немає рамок! Я слухала з сином його музику, коли він ходив в різнокольорових шкарпетках, намагалася зрозуміти, коли перше тату зробив і багато чого. Ми , батьки повинні приймати час дітей, в не нав'язувати своє.
)))
Для моїх батьків, будь яке відхилення від загальноприйнятих норм- nonsense, вони дуже довго адаптувались до моїх вподобань і принципів... Але "чудо" сталося...))

Їхнє виховання і критика завжди дає свої плюси... Я ніколи не очікую підтримки, я завжди розраховую на свої сили... Це найкраще, що мені дали!)

Жах...

Ви не правi.Як би там не було,Вашi поради не доречнi.Потрiбно вмiти пробачати.Тим паче батькiв.Пам'ятайте завдяки кому ми з'явились на свiт.

Ви не знаєте що таке прожити дитинство у приниженні від таких батьків, або занадто наївні. То що біомусор на презервативах вирішив зекономити не геройський вчинок.

У меня мама сказала что если узнает о кредитах то откажется от меня , вот и скрываю до поры до времени ! Что дальше будет не знаю!
Вот моя точно так же.. И как потом им рассказывать я не знаю. Вот у меня пошли уже просрочки по МФО и каждый раз с ужасом жду звонка на их телефоны ? реакция родителей страшнее чем угрозы коллекторов ?

Вот моя точно так же.. И как потом им рассказывать я не знаю. Вот у меня пошли уже просрочки по МФО и каждый раз с ужасом жду звонка на их телефоны ? реакция родителей страшнее чем угрозы коллекторов ?
Ни родители, ни дети не несут никакой ответственности за административные правонарушения близких! Отвечаете вы своим имушеством, или половиной имушества нажитого в браке! И все!!! Успокойтесь!

Ни родители, ни дети не несут никакой ответственности за административные правонарушения близких! Отвечаете вы своим имушеством, или половиной имушества нажитого в браке! И все!!! Успокойтесь!
Интересовал вопрос про имущество в браке, допустим я не в браке сейчас, через пол года буду в браке.
Но все эти кредитные договора они же оформлены до брака...как на это смотрит закон, может вы подскажете?)

И кстати, если мой реьенок в будущем влезет в эту ситуацию, дай бог что б этот форум существовал..его приведу сюда )

Интересовал вопрос про имущество в браке, допустим я не в браке сейчас, через пол года буду в браке.
Но все эти кредитные договора они же оформлены до брака...как на это смотрит закон, может вы подскажете?)

И кстати, если мой реьенок в будущем влезет в эту ситуацию, дай бог что б этот форум существовал..его приведу сюда )
И до брака, и после все - ваше! А во время, отвечаете вместе!
А с уже наученным, умным папой ребенок не "влезет в эту ситуацию"!

Вы не одиноки в этом. У меня первое время так же было. Долго объяснял. Но получилось. Через 5 лет. Бывший тесть, тот вообще зависит от мнения окружающих и их мнение очень важно ему.
Сложно переубедить родных. Но возможно. Хотя, чтобы понять всю эту систему, надо весьма глубоко вникнуть.
Читаю і розумію, що всі набиралися долгів через складнощі в житті, проблеми з грошима і т ін. От порадьте, як геагувати мені, коли чоловік маючи гарну роботу, дуже престижну в нашій країні з запрлатою 20 тис на місяць набрався кредитів в мфо, потім в банках, потім в друзів щоб ставить на парі мач. Як блд, на це реагувати? Як мені зрозуміти і пожаліти його? І дізналася я про це на наступний день після виписки з роддому. Він стільки грошей вбухав на пролонгації що сказати страшно.

Читаю і розумію, що всі набиралися долгів через складнощі в житті, проблеми з грошима і т ін. От порадьте, як геагувати мені, коли чоловік маючи гарну роботу, дуже престижну в нашій країні з запрлатою 20 тис на місяць набрався кредитів в мфо, потім в банках, потім в друзів щоб ставить на парі мач. Як [censure], на це реагувати? Як мені зрозуміти і пожаліти його? І дізналася я про це на наступний день після виписки з роддому. Він стільки грошей вбухав на пролонгації що сказати страшно.
Спробувати пробачити.!!!! Підтримали його!!!!! Головне зрозуміти,чи маєте Ви до нього почуття....

Спробувати пробачити.!!!! Підтримали його!!!!! Головне зрозуміти,чи маєте Ви до нього почуття....
Ви суть дибілізму ситуації розумієть? Набрати долгів в 500 тис щоб ставки ставити. Мене смішить ваше переконання, що всі вас повинні розуміти і підтримувати, друзі яким телефонують вдень і вночі, керівництво якому погрожують спалити машину, батьки які звикли пахати щоб щось мати. Ви ж тут всі такі розумні, тільки пальчиком вмієте тикати, і грошики на картку капають, а як будете віддавати ніхто не думає. Я розумію коли так думають діти по 20 років, студенти, безробітні. Мами в декреті, яких кинув чоловік і грошей на елементарне немає. А мій ідіот має вишу юридичну освіту, роботу, посаду і тут така х...ня. А ви кажете зрозуміти, в моїй голові це не вкладається. Я за все життя копійки грошей ні в кого не позичила, будучи студенткою без хліба могла сидіти чи пішки через все місто ходити, якщо всі гроші спустила, а тут таке... Підтримати! Ага, молодець! Давай ще боргів наберём, ти поставиш і цього разу точно в граєш!

Ви суть дибілізму ситуації розумієть? Набрати долгів в 500 тис щоб ставки ставити. Мене смішить ваше переконання, що всі вас повинні розуміти і підтримувати, друзі яким телефонують вдень і вночі, керівництво якому погрожують спалити машину, батьки які звикли пахати щоб щось мати. Ви ж тут всі такі розумні, тільки пальчиком вмієте тикати, і грошики на картку капають, а як будете віддавати ніхто не думає. Я розумію коли так думають діти по 20 років, студенти, безробітні. Мами в декреті, яких кинув чоловік і грошей на елементарне немає. А мій ідіот має вишу юридичну освіту, роботу, посаду і тут така х...ня. А ви кажете зрозуміти, в моїй голові це не вкладається. Я за все життя копійки грошей ні в кого не позичила, будучи студенткою без хліба могла сидіти чи пішки через все місто ходити, якщо всі гроші спустила, а тут таке... Підтримати! Ага, молодець! Давай ще боргів наберём, ти поставиш і цього разу точно в граєш!
Всієї суті мені не відомо. Тоді йдіть від нього. Стане краще.....
А він ,як Бог велить.
Ігроманів на форумі багато і теми є. Не вірять їм. Пробачити щоб собі жити спокійно. Скільки болі та операцій я перенесла від першого чоловіка та його ,, кохання'' .
З часом я зрозуміла що мене з'їдає ненависть..... І я почала пробачати,а потім він мені взагалі став ,,ніхто''.
Я про нього рідко згадую. Тільки тоді коли це стосується дітей. Я сама їх витягнула. Правда мама, допомагає і досі
Ваше рішення ,Ваша біль----переверне все.....
Зважитися на важливий вирішальний крок важко.
І Ваш гнів в свою адресу пробачаю....
Мудрих дій Вам бажаю..... І не втрачайте впевненості...... Ви тепер мама.... Спокою Вам

А мне жалко своего мужа, у которого такая е... тая жена.... И подумать-хватало ведь.!Да,мы в деньгах не купались и в заднице глубокой сидели,... Но.... По честному, захотелось попробывать+косяки на роботе.... Итог:долгов по уши у меня, муж в эту хрень не влазил..... Эх... время, время.... Назад бы да ума в коробочку...

Очень интересная тема! Искренне жаль тех людей у которых отношения с родителями находятся на 0, особенно в такой непростой ситуации как долги перед банками и МФО. У меня тоже есть долги перед МФО и я тоже очень долго не решалась рассказать своим родным об этом, но все-таки пришлось. И несмотря на мои опасения мои родные меня поддержали, руководство на работе тоже. Жить стало легче, намного.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі