Що страшніше: долг в мфо, долг банку, колектори?

• Автор теми Автор теми malibu879
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

malibu879

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
118
Бали
68
malibu879 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ що страшніше долг в мфо, долг банку, колектори???
Маю 18 шараг прострочки 4місяці 5 іде) ні з ким за цей час не спілкувадась, тільки з одним чокнутим, пообдзвонював тих з ким ніколи не спілкувалась, хоча приписана в іншому місті, от як номер знайшли х*р його знає, ще нікуди не писала, думаю що робити, бо вже треба щось робити) багато продали тіпа, колекторам, листів немає ніяких тільки дзвінки, а може і були листи, бо за місцем прописки не живу! Ну і у вк мене немає у феєсбуці тож, в інста закрытый профіль, там пару фото, тільки в одноклассниках Може є сторінка якій 4-5 років а може і більше і я там не була стільки ж і все)
Якщо чесно то я тільки себе зібрала до купи і взяла так конкретно в руки)
Форум читаю щодня, перечитала багато!!!
Хочу почути порад від людей в яких просрочка більше 6 місяців) загальне тіло 60000 тис, долгів в банках немає, людям не винна, тільки МФО і все)
Чекаю ваших порад любі друзі)
Маю 18 шараг прострочки 4місяці 5 іде) ні з ким за цей час не спілкувадась, тільки з одним чокнутим, пообдзвонював тих з ким ніколи не спілкувалась, хоча приписана в іншому місті, от як номер знайшли х*р його знає, ще нікуди не писала, думаю що робити, бо вже треба щось робити) багато продали тіпа, колекторам, листів немає ніяких тільки дзвінки, а може і були листи, бо за місцем прописки не живу! Ну і у вк мене немає у феєсбуці тож, в інста закрытый профіль, там пару фото, тільки в одноклассниках Може є сторінка якій 4-5 років а може і більше і я там не була стільки ж і все)
Хочу почути порад від людей в яких просрочка більше 6 місяців) загальне тіло 60000 тис, долгів в банках немає, людям не винна, тільки МФО і все)
І будь ласка не треба писати для чого дублюю тему, я перечитала багато!!!!!
Дякую наперед за поради)))
Нарешті я взяла себе в руки)

Я думаю что ничего из выше перечисленного не страшно, и всьо ето нельзя ставить на 1 план в жызни

І будь ласка не треба писати для чого дублюю тему, я перечитала багато!!!!!
Дякую наперед за поради)))
Нарешті я взяла себе в руки)
я полтора года как всех их (мфо и банки) отпустил с миром!ничего !как ни как живой и даже в меру упитан!

Самий більший страх дістав коли сходив в туалет після того як напередодні поїв салат з червоного буряка ))
А все решта - це прості "непорозуміння"))
Пшепрашем за оФФтоп)

У меня тот же вопрос,что у создателя темы.имею 7 мфо с просрочками.2 кредитки в приват и в пумб с солидными суммами к погашению.что в первую очередь платить? На все реально хватит зарплаты даже не смогу накопить на погашение тела мфо(когда предложат),если буду вносить ежемесячные платежи. А тут и мфо начали идти на уступки,но и приват стал позванивать на счет долга

7 мфо с просрочками.2 кредитки в приват и в пумб с солидными суммами к погашению.что в первую очередь платить?

Всё и сразу и будет толк.
А как вы сами думаете ?
И в чём вопрос к ТС ?)) Что страшнее ?!))

Ви сильный, раз цей терор витримали!!!
Самий більший страх дістав коли сходив в туалет після того як напередодні поїв салат з червоного буряка ))
А все решта - це прості "непорозуміння"))
Пшепрашем за оФФтоп)
Ржу німагу?????

Так тема про страх перед калами плавно переросла в екзистенціальну бесіду :кофе:

Процитую адміна: "Страх – самое эффективное средство управления человеком!"
Нічого боятись цих собак. Якщо Ви 4 місяці в ньому живите, то пора зав'язувати
людям не винна, тільки МФО
Там точно одні нелюди))

Там точно одні нелюди))
Та вже зав*я зала!!!!
Великий мінус що останній раз я перекредитувалась по кантора по кругу позапрачувала тіла з відсотками, і так покругу і до сра*и мої пролонгації, бо це як нові кредити (

Там точно одні нелюди))
Та вже зав*я зала!!!!
Великий мінус що останній раз я перекредитувалась по кантора по кругу позапрачувала тіла з відсотками, і так покругу і до сра*и мої пролонгації, бо це як нові кредити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі