Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У кого го взяли?...Взяв 5000, була одна пролонгація. 110 днів прострочки. Пропонують за 7500 закрити. Що робити??
поки ,пропоную піти спати))Взяв 5000, була одна пролонгація. 110 днів прострочки. Пропонують за 7500 закрити. Що робити??
Алекс кредитУ кого го взяли?...
На роботу пора)поки ,пропоную піти спати))
ЧастинаГроші є?
Кажуть будуть продавати. Казав за 10 150. І так ще казав спише 100$. Напевно треба погоджуватись.Я бы не платил, максимум по телу отдать. Тем более пролонгация. Я бы подождал...
Вони багато чого кажуть, і хто вам сказав що якщо продадуть, то гірше буде?Кажуть будуть продавати. Казав за 10 150. І так ще казав спише 100$. Напевно треба погоджуватись.
Я кажуВони багато чого кажуть, і хто вам сказав що якщо продадуть, то гірше буде?
Напевне погоджутеся.Кажуть будуть продавати. Казав за 10 150. І так ще казав спише 100$. Напевно треба погоджуватись.
Ви ж розумієте,що частина Вас не врятує,а буде викинута на вітер?Якщо закривати то повністю.Алекс кредит
На роботу пора)
Частина
Ну якщо ви так їм довіряєте, тоді звичайно платіть. Якщо ви для себе все вирішили, навіщо вам порада?...Я кажу
Як думаєте,правда це?Вони багато чого кажуть, і хто вам сказав що якщо продадуть, то гірше буде?
Бред. Просто набор слов. Юристы не имеют полномочий ничего блокировать.Як думаєте,правда це?
Кретин7 сама креативна контора по моїй практиці. Вони мені так піднімали настрій до болі в животі)))))))))Як думаєте,правда це?
БрехняЯк думаєте,правда це?
Добре, дякуюСмотря сколько у вас денег. Если бы не било у меня по карману заплатил бы. А когда их нет то не платит бы. Тут мы вам не советники. Вам решать.
Как? Коллажики смешные делали?Кретин7 сама креативна контора по моїй практиці. Вони мені так піднімали настрій до болі в животі)))))))))