На все Що робити з МФО. Вкрали кредитні кошти

Ksenia2013

Читач
Дописи
12
Реакції
5
Бали
3
Ksenia2013 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.В мене наступна проблема.В грудні місяці потрапила моя свекруха до лікарні.Потрібні були гроші.Я взяла мікрозайм,в мене його вкрали шахраї,увійшовши в мій акк з другого пристрою.Заява в поліцію нічого не дає.Я позику погасила.Але все одно на лікування гроші на лікування потрібні.Тоді я вирішила взяти кредит ,але натрапила на шахраїв.Вони на мене взяли мікрозайми і зникли.Да я розумію що я лошара.Я написала другу заяву.Мені сказали що це нічого не вирішує все одно прийдеться платити.Тепер всі мені дзвонять.Але я і готова платити але у свекрухи онкологія.Я в відчаї не знаю що робити.У свекрухи лимфома.Химио терапія.

Доброго дня.В мене наступна проблема.В грудні місяці потрапила моя свекруха до лікарні.Потрібні були гроші.Я взяла мікрозайм,в мене його вкрали шахраї,увійшовши в мій акк з другого пристрою.Заява в поліцію нічого не дає.Я позику погасила.Але все одно на лікування гроші на лікування потрібні.Тоді я вирішила взяти кредит ,але натрапила на шахраїв.Вони на мене взяли мікрозайми і зникли.Да я розумію що я лошара.Я написала другу заяву.Мені сказали що це нічого не вирішує все одно прийдеться платити.Тепер всі мені дзвонять.Але я і готова платити але у свекрухи онкологія.Я в відчаї не знаю що робити.У свекрухи лимфома.Химио терапія.
Забийте на ті дзвінки і лікуйте свекруху. Це важливіше!

Але я і готова платити
Платити за що?
але у свекрухи онкологія.Я в відчаї не знаю що робити.У свекрухи лимфома.Химио терапія.
Пошукайте по фондам допомоги з онкологією.
Це цілком реально.

Пусть докажут, что брали займ именно вы.
Скрины документов кучами плавают в сети, и их можно достать, но это проблема мфо, если они выдают займ без проверки.
Номер счета, куда были перечислены деньги у МФО есть, он же явно не на вас, а на лицо, имеющее другие паспортные данные.
Эти займы оформлены в мфо, которые не требуют ваше фото с паспортом в руках?
Ну, в таком случае, это тоже их проблема. Надо было идентифицировать личность, чтобы потом могли хоть что-то доказать. А так, что и как они собираются доказывать? даже интересно
Я взяла мікрозайм,в мене його вкрали шахраї,увійшовши в мій акк з другого пристрою.
а как это его украли с вашего аккаунта, ведь мфо сразу переводит деньги на вашу банковскую карту. мошенники вошли в личный кабинет вашего банка?

Вони війшли в мій акк,оформили займ на мою картку а потім з неї перевели.Це мені сказали в сб банку.Вони назвали модель телефону з якого був вхід і куди перевели.Але поліція не спішить давати запит на банк.

Вони війшли в мій акк,оформили займ на мою картку а потім з неї перевели.Це мені сказали в сб банку.Вони назвали модель телефону з якого був вхід і куди перевели.Але поліція не спішить давати запит на банк.
щось вам "щастить" на шахраїв...

Так чекайте, нічого не платіть нікому.

Як можна потрапити на шахраїв?
Ви самі їм дали свої дані?

Теж читаю і не зовсім розумію як так зійшлося, що у шахраїв був доступ і до документів, і до особистого кабінету на мфо, і до картки на яку оформляли кредит.

Ні.Будьте обережні з Приватом та А Банк.Там криса на крисі.Так мені в полції сказали.Вони зливають данні.
Це звичайно ситуація.І як це поліція не може нічого зробити?
Кошти на яку картку надавались?

І це питання поставлено на форумі,де всі під ст. 190 ходять?
Ну незнаю ? як можуть зайти до особистих кабінетів,набрати грошей,і людина рветься платити?
Не одноразово попадала на аферистів,але....якщо свої дані сама не розтринділа,аферисти,з грустю ?зливались)

Це звичайно ситуація.І як це поліція не може нічого зробити?
Кошти на яку картку надавались?
На приват.Перша заява від 27.12 22,друга 4.04.23.А віз і нині там.Я їм дала свідчиння де як і коли.Їх робота знайти,зробити запит до банку(який я прошу зробити).А вони мені кажуть що не я перша в такій ситуації.СБ банків сказали що мій акк моніторили регулярно.І як тільки зявились гроші вони їх перевели.
Дані
Ну незнаю ? як можуть зайти до особистих кабінетів,набрати грошей,і людина рветься платити?
Не одноразово попадала на аферистів,але....якщо свої дані сама не розтринділа,аферисти,з грустю ?зливались)
Як мені сказали такою схемою балуються в Приваті.Піймати нікого не можуть.Картки ліві,аще вони потім перевдять на водафон пей.На ліві номера.

На приват.Перша заява від 27.12 22,друга 4.04.23.А віз і нині там.Я їм дала свідчиння де як і коли.Їх робота знайти,зробити запит до банку(який я прошу зробити).А вони мені кажуть що не я перша в такій ситуації.СБ банків сказали що мій акк моніторили регулярно.І як тільки зявились гроші вони їх перевели.
Я взагалі не розумію ЯК ??
Не ви одна користуєтесь банківськими картками.
Я вперше чую,що ось так просто шахраї переводять кошти?
Я реально в ступорі.
Всі знають хто так робить,а нічого зробити не можуть....Клас...
Я б спалила відділення,де отримувала картку,чесно?
Тут у мене 3 тис.банкомат не видав??гроші зависли в повітрі...
Я утро і вечір розпочинала з побажаннями?гарного дня працівникам привату і а банку)))Вернули.

Я взагалі не розумію ЯК ??
Не ви одна користуєтесь банківськими картками.
Я вперше чую,що ось так просто шахраї переводять кошти?
Я реально в ступорі.
Всі знають хто так робить,а нічого зробити не можуть....Клас...
Я б спалила відділення,де отримувала картку,чесно?
Тут у мене 3 тис.банкомат не видав??гроші зависли в повітрі...
Я утро і вечір розпочинала з побажаннями?гарного дня працівникам привату і а банку)))Вернули.
Яке відділення палить?Поліція каже що знають схеми,але не можуть спіймати.Я їм дала номери шахраїв.І шо?Вони взагалі працювати не хочуть я так розумію.

Назад
Угорі