Lana86
Форумчанин
- Дописи
- 1241
- Реакції
- 1340
- Бали
- 2860
Lana86 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да, отказал.Выше Mercato писал. Это юрист. Тоже отказал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, отказал.Выше Mercato писал. Это юрист. Тоже отказал?
Совсем, совсем?(Действительно, что шансов нет. Это печально ((
А у вас немає можливості якось приховати свої доходи? Щоб офіційно показувати суто копійки?Суда ще рішення не було ще,я наперед цікавлюся
В мене офіційних доходів немає,і майна свого немаєА у вас немає можливості якось приховати свої доходи? Щоб офіційно показувати суто копійки?
Я тільки що мала розмову з банком, який зі мною судиться, і прямим текстом пояснила: вони можуть з мене взяти через суд ВСЕ, що вони хочуть, але з моїми офіційними доходами це буде тягтися років 30. Але ми можемо домовитися про справедливу суму, яку я виплачу за 3-4 місяці. То вони відразу ж погодились.
Може й вам таке можна зробити?
Как давно просрочка у вас?В мене офіційних доходів немає,і майна свого немає
З літаКак давно просрочка у вас?
Быстро они конечно. У меня с ноября 2021 и пока тихоЗ літа
По новим договорам швидкоБыстро они конечно. У меня с ноября 2021 и пока тихо
к доказательствам серьезнее подходятНе пойму что не так с БП?
Чем они такие мощные других шараг?
а що це за адвокат у Вінниці такийТак,може бути...адвокат розрекламований
![]()
Не треба він вам.а що це за адвокат у Вінниці такий
Не хочу Вас лякати , але на мене до суду ось подали.Мені БП шле листи на електронку один за одним погрожують іти до суду просрочка уже 2 роки , дай бог пронесе.
у меня с ними тоже суд.25го.Не хочу Вас лякати , але на мене до суду ось подали.
зрозуміла дякую. можливо це захист там дуже сильні адвокатиНе треба він вам.
сумо юриспруденціїтам дуже сильні адвокати
Навіть не знаю що вам відповістизрозуміла дякую. можливо це захист там дуже сильні адвокати
Это речь про тех толстых мужиков, что с тряпкой вместо трусов))сумо юриспруденції
важкоатлети