Що робити? Пролонгацій дуже багато

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 972
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що робити ? Пролонгацій дуже багато, пропонують рескрутизацію.

Вкладення

• IMG-5c849f44fa812f68bcf817fe08925515-V.webp
    IMG-5c849f44fa812f68bcf817fe08925515-V.webp
    53 Кб · Перегляди: 103
Хто його знає в кабінет не заходю. Написала на Нацкомфін. А що її відписати?
Ну тело какое было? Сколько просрочка?
Вы для себя выбрали позицию что все выплатили и больше не должны ничего?

Що ви писали в нацком , у мене аналогічна ситуація з укрпозикою. Відпишіть будьласка.
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!

Чекайте відповідь
І будьте на ігнорі))))

Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Ви непідкажете де знайти на сайті нацком чи заява вже розглядається чи ні?

Що робити ? Пролонгацій дуже багато, пропонують рескрутизацію.
Як на мене рішення очевидне : багато пролонгацій... про яку реструктуризацію можно говорити.
Вирішувати вам звісно

ВаЛиКо, те саме хотіла написати))

Надо сохранить шаблон
а этот НацКом имеет смысл обращаться, только если тело уже
пролонгациями закрыто? Или 2 раза тело (типа их%)

вот о чем подумалось.
тело то конечно все закрыли (если пролонгировали мес-два-три)
достаточное ли это основание для того, чтобы Нацком вмешивался

Надо сохранить шаблон
а этот НацКом имеет смысл обращаться, только если тело уже
пролонгациями закрыто? Или 2 раза тело (типа их%)

вот о чем подумалось.
тело то конечно все закрыли (если пролонгировали мес-два-три)
достаточное ли это основание для того, чтобы Нацком вмешивался
Цей договір ще з липня минулого року

Цей договір ще з липня минулого року
ну в вашем случае да, если вы 10 раз уже закрыли тело*
я вот пытаюсь нащупать ту сумму после которой НацКом вмешивается
2 тела закрыли? 3? 10?
вот что интересно...

ну в вашем случае да, если вы 10 раз уже закрыли тело*
я вот пытаюсь нащупать ту сумму после которой НацКом вмешивается
2 тела закрыли? 3? 10?
вот что интересно...
Виходить 2 тіла і це зверху десь 1500 тис

ви думає, включити ігнор і чекати відповіді?
Я особисто нічого не чекаю взагалі. Вже рік.
А звернення в НКФУ взагалі не вважаю правильним вчинком.
Для мене звернутися в НКФУ можно лише в одному випадку - коли судишся з шарагою на предмет подвійної реституції при великих переплатах... і то - тут теж потрібно добре плавати в законах або ж мати фахівця для юридичного супроводу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі