Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая культурная девочка....а цена вопроса та какая???Що робити ? Пролонгацій дуже багато, пропонують рескрутизацію.
Хто його знає в кабінет не заходю. Написала на Нацкомфін. А що її відписати?Какая культурная девочка....а цена вопроса та какая???
Ну тело какое было? Сколько просрочка?Хто його знає в кабінет не заходю. Написала на Нацкомфін. А що її відписати?
Прострочені десь днів 15, тіло здається 3000.Ну тело какое было? Сколько просрочка?
Вы для себя выбрали позицию что все выплатили и больше не должны ничего?
Що ви писали в нацком , у мене аналогічна ситуація з укрпозикою. Відпишіть будьласка.Хто його знає в кабінет не заходю. Написала на Нацкомфін. А що її відписати?
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.Що ви писали в нацком , у мене аналогічна ситуація з укрпозикою. Відпишіть будьласка.
Ви непідкажете де знайти на сайті нацком чи заява вже розглядається чи ні?Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.
Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Як на мене рішення очевидне : багато пролонгацій... про яку реструктуризацію можно говорити.Що робити ? Пролонгацій дуже багато, пропонують рескрутизацію.
Вам вирішувати,але я б зробила так)))ви думає, включити ігнор і чекати відповіді?
Цей договір ще з липня минулого рокуНадо сохранить шаблон
а этот НацКом имеет смысл обращаться, только если тело уже
пролонгациями закрыто? Или 2 раза тело (типа их%)
вот о чем подумалось.
тело то конечно все закрыли (если пролонгировали мес-два-три)
достаточное ли это основание для того, чтобы Нацком вмешивался
ну в вашем случае да, если вы 10 раз уже закрыли тело*Цей договір ще з липня минулого року
Виходить 2 тіла і це зверху десь 1500 тисну в вашем случае да, если вы 10 раз уже закрыли тело*
я вот пытаюсь нащупать ту сумму после которой НацКом вмешивается
2 тела закрыли? 3? 10?
вот что интересно...
Напишите пжста, что ответит вам НацкомВиходить 2 тіла і це зверху десь 1500 тис
Ну пока ждуНапишите пжста, что ответит вам Нацком
Я особисто нічого не чекаю взагалі. Вже рік.ви думає, включити ігнор і чекати відповіді?