Dark_magic
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2912
- Реакції
- 3010
- Бали
- 5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Я мушу з вами поділитися цим, виговоритися...є одна людина, з якою я дуже добре спілкуюся. Ця людина раніше мені подобалася. Був період, коли вона мені допомагала, коли з нею можна було весело побалакати...я теж її підтримувала, коли в неї була важка ситуація , коли на війні загинула її рідна людина. Десь 3 роки я вже з нею спілкуюся. В кредитах я теж приблизно 3 роки була ( майже вилізла). Оця людина за 3 роки не знала, що в мене є борги....а тут на днях я взнала, що ця людина пішла працювати колектором. Перевелася з іншого відділу в банку...а тут мене як перемкнуло...вона почала розповідати, що це така місія в неї на даний момент (вибити оплати для банку), що той , хто не платить кредити - це гaмно і злочинець. Тобто вона включилася в свою роботу по максимуму...а в мене за 3 роки вже виробилося відчуття на рівні інстинкту , що той , хто працює колектором , то він гaмно по житті, що він не може добити чогось кращого , що ця робота не є чесною. Я пояснювала цій людині, що в людей можуть бути різні ситуації, чому вони опинилися в боргах, що ніколи не треба когось засуджувати...а вона за своє , що людина при будь-яких обставинах має думати про кредит....а у вас є знайомі колектори???