Що робити коли дзвонять роботи з фактора,бистрозайма і інші?

• Автор теми Автор теми лілі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

лілі

Форумчанин
Дописи
315
Реакції
139
Бали
5180
лілі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що робити коли дзвонять роботи з фактора,бистрозайма і інші,дзвонять без перестанку всім родичам,деякі не вміють блокувати номери,знову почався терор всіма!!!

Як сказати начальнику міняй сімку?,родичам і знайомим??!!

@лілі,Скажіть їм що то мошенники і нехай підуть на них напишуть заяву в поліцію

Фактор дзвонить всім кого найшли і робот ще однин не договорив як вже другий дзвонить жесть повна 78 дзвінків на протязі пів години!!!!

лілі, Що значить знову?

кто такие Фактор

Я морожусь від них вже 2 добрих місяці,телефон не беру поставила блок на всіх що є в Truecaller ,було що доставали родичів з гроші всім шв.гроші,дінеро,вроді вже пройшла позор,дорікання і ....І знову дзвінки від всіх -що це таке чого вони дзвонять скільки мож і так далі...Мене теліпає,не від калів а від знайомих!!!!

кто такие Фактор
А я знаю!Якісь кали певно!!!

Мне сейчас фактор звонил по поводу займа качай гроши

Що робити коли дзвонять роботи з фактора,бистрозайма і інші,дзвонять без перестанку всім родичам,деякі не вміють блокувати номери,знову почався терор всіма!!!
Чому Ви переймаєтемь, що Вам робити через дзвінки третім особам (родичам, на роботу)?
Ви ж не переймаєтесь за те, що їм дзвонить робот по боргам за комуналку наприклад.
Відстоюйте свою позицію - дзвонить шахраї і Ви до них відношення не маєте.

Дякую!Я так і кажу та ви знаєте людей,як тільки їм дзвонять зразу бояться....
Чому Ви переймаєтемь, що Вам робити через дзвінки третім особам (родичам, на роботу)?
Ви ж не переймаєтесь за те, що їм дзвонить робот по боргам за комуналку наприклад.
Відстоюйте свою позицію - дзвонить шахраї і Ви до них відношення не маєте.

Мне тожа вчера Фактор до 10 вечера звонил.

Хто це "фактор"?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі