xola
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1285
- Реакції
- 1465
- Бали
- 578
xola не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну тут тільки один варіант дійМені з ними тепер неґайно треба щось робити![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну тут тільки один варіант дійМені з ними тепер неґайно треба щось робити![]()
В вас же наче ще невелике протермінування )Мені з ними тепер неґайно треба щось робити![]()
Не велике, але вже страшноВ вас же наче ще невелике протермінування )
Все буде добре,але це не точноНе велике, але вже страшно![]()
Суд так суд, шо жВсе буде добре,але це не точно
Можливо через деякий час як будуть кошти зайдіть в кабінет ,вони не завжди кажуть про лояльні умови)
Можливо пропустив, через який час Алекс подав в суд та яке у вас було тіло кредиту?Суд так суд, шо ж![]()
Та ні, ще не подали (тьху-тьху). Це ми говоримо, що вони дуже часто до судів бігають.Можливо пропустив, через який час Алекс подав в суд та яке у вас було тіло кредиту?
Капець (Шото Алексы разошлись...у меня с 10к хотят под 70к...и молчат. И времени уже прилично прошо, почти 4 года......да и бабок нет. Пусть молчат дальше
Як я бачу, всі шараги почали в основному швидко бігати в суди по нових договорах. А хто набрався до війни, то пощастило, якщо можна так сказатиШото Алексы разошлись...у меня с 10к хотят под 70к...и молчат. И времени уже прилично прошо, почти 4 года......да и бабок нет. Пусть молчат дальше
Годится. Меня попустило))Як я бачу, всі шараги почали в основному швидко бігати в суди по нових договорах. А хто набрався до війни, то пощастило, якщо можна так сказати![]()