CreditKasa Що порадите робити з договором на 300 днів

• Автор теми Автор теми borzhnik23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 5K
Вообщем як я розумію наша пісня гарна нова - заспіваєм її знову :)

За цей час всіх знайомих обдзвонили?)
Взагалі нікому не дзвонили , я перші декілька місяців з ними іноді спілкувалася. Потім зрозуміла, що це без толку. Перестала спілкуватися взагалі. Пропозиції шлють на електронну почту

Там договір на 32 сторінки. Є базовий кредитний період . І десь сторінці 20ій є сума яка до сплати через 300 днів - 180к. Виходить за 300 днів тіло 18к, і 162к - це нараховані відсотки. Тобто 900% від тіла.
З такими розводняка и у відсотках простіше піти в прострочки. Це якщо ви не плануєте брати іпотеку, або кредити в наступних 3-5 років

вы не поняли
вот есть главная страница с бегунком
она явно вводит в заблуждение по поводу основных условий кредитования и это как по мне повод черкнуть в нбу, где то видел в их нормативных актах, что расчеты на сайте должны соответствовать реальности
как видим там максимально 70 дней а не 300
кк.png
Натисни на "умови кредитування та документи" і вуаля :

1689060432949.webp

Навряд це порушення.

Блин, сейчас начал просматривать свои договора, так вот у кредитплюс, который еще до войны брал тоже договор оказывается на 360 дней.
Там даже график платежей в конце на год, каждый месяц.
И их как раз тигипки купили недавно, печально :russian_roulette:

Нормас процент:
Реальна річна процентна ставка, відсотків річних:
за «Стандартною процентною ставкою» за весь строк кредитування та за умови періодичності сплати відсотків кожні 30 календарних днів – 279 354%

за «Зниженою процентною ставкою» за весь строк кредитування, та за умови періодичності сплати відсотків кожні 30 календарних днів – 99 947%.
хотя тут же
Процентна ставка: стандартна процентна ставка становить 3% в день (1095% річних)

вы не поняли
вот есть главная страница с бегунком
она явно вводит в заблуждение по поводу основных условий кредитования и это как по мне повод черкнуть в нбу, где то видел в их нормативных актах, что расчеты на сайте должны соответствовать реальности
как видим там максимально 70 дней а не 300
кк.png
Ось , до речі, якщо нажати знизу на «Условия кредитования» то там є інфа про 300 днів :)

В мене там взагалі жесть, брав 42 дні тому 4500, набігло вже 8500, станом на сьогодні, іде 12 день протермінування…не знаєте коли з ними можна буде за тіло і чи ідуть на реструктуризацію та коли? Була одна пролонгація на 1200
Я думаю через пів року чи рік почнуть щось пропонувати, там подивимось, бо перший місяць проплатив відсотки 2к(ідіот) зараз за місяць уже хочуть 30к але ідуть лісом, просрочка почнеться на днях.

В мене там взагалі жесть, брав 42 дні тому 4500, набігло вже 8500, станом на сьогодні, іде 12 день протермінування…не знаєте коли з ними можна буде за тіло і чи ідуть на реструктуризацію та коли? Була одна пролонгація на 1200
Ждите тело,тоже перед началам войны вышел на просрочку,наверное через пол года хотели уже тело ,ждите и главное нечего не бойтесь

Це я так розумію в них нова схема на час воєнного стану. Штрафів і пені нараховувати не можуть, а от % так. От вони і придумали схему. Цікаво, які суд буде виносити рішення, тому що справ по цим новим договорам я не знайшов
Як ви дивитися на які договори подали в суд ?я вже писала що на мене подали в суд і я бачу кожного дня нові позови , не знаю на які договори, але строчать в судовій владі.

Як ви дивитися на які договори подали в суд ?я вже писала що на мене подали в суд і я бачу кожного дня нові позови , не знаю на які договори, але строчать в судовій владі.
Я дивився у єдиному держ реєстрі судових рішень, просто за пошуком назв компаній. Там не можна побачити імена фіз. осіб . Я дивився просто для ознайомлення з рішеннями суду

Ви писали скаргу до нбу на них?

Я думаю через пів року чи рік почнуть щось пропонувати, там подивимось, бо перший місяць проплатив відсотки 2к(ідіот) зараз за місяць уже хочуть 30к але ідуть лісом, просрочка почнеться на днях.
Ну і я так же заплатив їм одну акційну пролонгацію, а зараз думаю забити болт і чекати пропозицій. Іде 10 день просрочки, дзвонять 1 раз в день, давлять тим шо не той рівень зарплати вказав і кажуть що це стаття і всі діла, кажу Ок судіть згідно статті, оператор сказала на це щоб я постарався сьогодні (а було це вчора) заплатити хоча б щось і поклала трубку, мдя))

Balanar, платите хоча б щось і вони давлять далі, щоб внесли повну суму пролонгації.

Писала в нбу за відсотки, до позову ще , відповідь була, що все законно
А ви очікували іншого?))
Вони вчаться на помилках. Поволі, але вчаться.
Це вже далеко не ті договори з 20182018-2019року

А ви очікували іншого?))
Вони вчаться на помилках. Поволі, але вчаться.
Це вже далеко не ті договори з 20182018-2019року
Так як вони розписали мені, то я зрозуміла що мфо вони виправдовували, мало розуміюсь в цьому, але там де великі гроші там добра не чекайте.

Доброго дня. Маю таку ситуацію. Набрався МФО, з горем пополам позакривав більшість, залишилась КК . Тіло було 18к, два рази робив пролонгацію на загальну суму 15к (тільки зараз потрапив на ваш форум, і розумію, що напевно дарма платив пролонгацію). Зараз просрочка два тижні. Хочуть ще 35к. Перечитавши договір, бачу що він по новим умовам на 300 днів ( раніше такого не було, брав в них кредити з 2018 року, всі платив вчасно і закривав майже відразу, не сильно переплачуючи відсотки). Оточенню поки не дзвонили. По початку просрочки просили не псувати відносини, адже компанія до мене ставиться лояльно. Сказав вчора що грошей нема, бо роботу втратив, їм звісно по барабану і через годинку до мене набрала жіночка з відділу «взисканія» і вже так грубішим тоном почала розказувати шо по чому ) запитання таке: як поводити себе з цим новим хитрим договором на споживчий кредит (базовий кредитний період 19 днів, потім кредитна лінія на 300 днів) , де пише що загальні витрати по кредиту до кінця періоду 180к грн , і річна процентна ставка 57 400%. Я звісно вже зараз коли прочитав договір, то чесно кажучи офігів) Вони через суд реально зможуть таку суму стягнути з мене? Як себе краще поводити в даній ситуації? Можуть вони піти на якусь домовленість?
Доброго дня. Мені з 13400 хочуть 20000. При тому до цього 13 вже оплатила. До оточення не дзвонили ні разу за рік! Правда слухавку брала. Не платять пройде час зроблять списання!

Доброго дня .договір на 300 днів , майже півроку борг .Сьогодні прийшло смс від Фактор , про списання за кредит кассу .Комусь ще приходило?

Назад
Угорі