borzhnik23
Форумчанин
- Дописи
- 11
- Реакції
- 0
- Бали
- 846
borzhnik23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Маю таку ситуацію. Набрався МФО, з горем пополам позакривав більшість, залишилась КК . Тіло було 18к, два рази робив пролонгацію на загальну суму 15к (тільки зараз потрапив на ваш форум, і розумію, що напевно дарма платив пролонгацію). Зараз просрочка два тижні. Хочуть ще 35к. Перечитавши договір, бачу що він по новим умовам на 300 днів ( раніше такого не було, брав в них кредити з 2018 року, всі платив вчасно і закривав майже відразу, не сильно переплачуючи відсотки). Оточенню поки не дзвонили. По початку просрочки просили не псувати відносини, адже компанія до мене ставиться лояльно. Сказав вчора що грошей нема, бо роботу втратив, їм звісно по барабану і через годинку до мене набрала жіночка з відділу «взисканія» і вже так грубішим тоном почала розказувати шо по чому ) запитання таке: як поводити себе з цим новим хитрим договором на споживчий кредит (базовий кредитний період 19 днів, потім кредитна лінія на 300 днів) , де пише що загальні витрати по кредиту до кінця періоду 180к грн , і річна процентна ставка 57 400%. Я звісно вже зараз коли прочитав договір, то чесно кажучи офігів) Вони через суд реально зможуть таку суму стягнути з мене? Як себе краще поводити в даній ситуації? Можуть вони піти на якусь домовленість?