Що після суду?

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Хто вже був у цій ситуації. Поясніть мені будь ласка. Що відбувається після суду. Ось теоретично програли суд з МФО. Є частина приватизованої квартири. Офіційна робота. Будуть стягувати 20% з зп? Поблокують карти? Будуть забирати квартиру? Чи можна продати квартиру? Я взагалі не розумію що відбувається в разі програного суду))) буду вдячна людині яка мені це пояснить

Доброго дня. Хто вже був у цій ситуації. Поясніть мені будь ласка. Що відбувається після суду. Ось я теоретично програла суд з МФО. Маю частинку приватизованої квартири. Офіційну роботу. В мене будуть стягувати 20% з зп? Поблокують карти? Будуть забирати квартиру? Чи зможу я продати квартиру? Я взагалі не розумію що відбувається в разі програного суду))) буду вдячна людині яка мені це пояснить
Та для чого на себе це приміряти? Все буде добре. Думки матеріалізуються. Думайте про хороше.

Та для чого на себе це приміряти? Все буде добре. Думки матеріалізуються. Думайте про хороше.
Це ж теоретично) я взагалі не розумію що відбувається далі. Може не все так страшно як я собі придумала)

Що відбувається після суду.
Видається виконавчий лист і передається на виконавчу.
Відкривається провадження.
Якщо виконавець дотошний, то перевірить все : запити в дфс, податкову і мвс ( транспорт/наявність)
Далі вже як схоче. Впершу чергу звісно звертають стягнення на кошти на рахунках і оф зп.
Арешт нерухомості.
Арешт авто і розшук
Приблизно так... його задача вас закошмарити так, аби ви самі бігали за ним і просили взяти гроші ( це я утрірую звісно )
Ось теоретично програли суд з МФО. Є частина приватизованої квартири.
Арешт. Не путати з реалізацією/відчуженням/продажем.
Офіційна робота.
від 20 до 50% від зп в залежності від кількості відкритих вп
Поблокують карти?
Першочергово
Будуть забирати квартиру?
Звісно ні. Не по цього типу кредитам. Принаймі в рамках діючих законів і їх можливостей.
Чи можна продати квартиру?
Ні. Поки ви будете в ЄРБ
Я взагалі не розумію що відбувається в разі програного суду))) буду вдячна людині яка мені це пояснить
Якось так.

І то, ЯКЩО станеться)
Отож
Якщо виконавець дотошний, то перевірить все : запити в дфс, податкову і мвс ( транспорт/наявність)
Далі вже як схоче. Впершу чергу звісно звертають стягнення на кошти на рахунках і оф зп.
Арешт нерухомості.
Арешт авто і розшук
Приблизно так... його задача вас закошмарити так, аби ви самі бігали за ним і просили взяти гроші ( це я утрірую звісно )

Першочергово

Звісно ні. Не по цього типу кредитам. Принаймі в рамках діючих законів і їх можливостей.

Ні. Поки ви будете в ЄРБ

Якось так.
Коротко і ясно)

Це ж теоретично) я взагалі не розумію що відбувається далі. Може не все так страшно як я собі придумала)
Якщо вже є рішення суду, УкрКредіт Фінанс ,рішення побачила в дії ,і то , як дві неділі назад, що робити? Подали до суду після лише 3 місяці просрочки

Арешт нерухомості.
Арешт авто і розшук

Першочергово

Ні. Поки ви будете в ЄРБ

Якось так.
А можно буде якось зняти арешт з карти,тобто щоб знімали тільки %

Ага, а якщо це зарплатна карта? Потрібно буде це доказувати виконавцю?
Звичайно. Він не бачить ваших карт взагалі. Він відправляє в банки загальну постанову на блок в межах "N" суми. А ви потім доказуйте що то цільовий рахунок.

Звичайно. Він не бачить ваших карт взагалі. Він відправляє в банки загальну постанову на блок в межах "N" суми. А ви потім доказуйте що то цільвий рахунок.
Ага, зрозуміла) я про це й питала, просто не вірно виразила свою думку)

Арешт нерухомості.
Арешт авто і розшук

Першочергово

Ні. Поки ви будете в ЄРБ

Якось так.
А якщо програвший суд не має майна, прописки і взагалі за кордоном? Чи відомі вам такі кейси і як діє виконавець у цьому випадку?

А якщо програвший суд не має майна, прописки і взагалі за кордоном? Чи відомі вам такі кейси і як діє виконавець у цьому випадку?
Читайте форум і користуйтесь пошуком форуму.
Тут все є.

Будут подавать на депортацию :rofl:
Если есть счета в банках Украины - то их заблокируют. И все на этом пока. А что будет через пару лет, никто не знает.

Назад
Угорі