Що можуть зробити турбогроші?

Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Любитель мармеладу не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене 45 день просрочки, тіло 1000, а нарахування 2850.
Грошей на жаль поки що немає, бо все йде на оренду, їжу і комуналку
Вони тільки будуть продзвонювати всі контакти?
Просто сьогодні написали ще, і чогось захвилювався, але зараз при написанні тексту вже не розумію чого хвилюватися..

Вкладення

• IMG_20251127_160619.webp
    IMG_20251127_160619.webp
    35.7 Кб · Перегляди: 61
В мене 45 день просрочки, тіло 1000, а нарахування 2850.
Грошей на жаль поки що немає, бо все йде на оренду, їжу і комуналку
Вони тільки будуть продзвонювати всі контакти?
Просто сьогодні написали ще, і чогось захвилювався, але зараз при написанні тексту вже не розумію чого хвилюватися..
это пугалка обычная, максимум звонить вам боты будут. За тело закрывают

это пугалка обычная, звонить боты будут. За тело закрывают
Я просто вже думав взяти у когось ще в кредит, щоб закрити цей, але зрозумів що мені ні хто не дасть нічого, та і лояльних МФО не знаю вже, хто з поганою кредитною історією дасть хоть щось

А на якому терміні можна з ними почати домовлятися за тіло? Бо в мене 3 тижні протермінування, нарахували дуже багато, пропонують закрити за 2.5 тіла

А на якому терміні можна з ними почати домовлятися за тіло? Бо в мене 3 тижні протермінування, нарахували дуже багато, пропонують закрити за 2.5 тіл
рано еще говорить за тело. Я раз написала за тело им на почту через два месяца просрочки, так мне целую петицию написали, что они не идут на тело им не выгодно, платите то, что предлагаем иначе в суд. Ну и я забила на них. Где-то через месяца 3 мне на вайбер написала их барышня, закроейте за тело, гарантийка уже готова, только оплатите. Так и закрыла

Назад
Угорі