Bobik9494
Форумчанин
- Дописи
- 472
- Реакції
- 103
- Бали
- 3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Терміну кредитуванняДо окончания чего?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Терміну кредитуванняДо окончания чего?
Да, они в любой день звонить могутНа 18 дні можуть телефонувати близьким ??
У меня до конца договора месяцев 10 и уже продалиТерміну кредитування
А родичам дзвонять?А на мене до суду подали через 2 роки. Не знаю чи телефонували, весь цей час блок на не відомі
Чесно не знаю, ніхто нічого не говоривА родичам дзвонять?
Моим не звонилиА родичам дзвонять?
Авы в отделении подписывали реструктуризацию?Одни из лояльных , на 8 день просрочки дали реструктуризацию уже закрыл
Обычно на сайте в личном кабинете подписываетеАвы в отделении подписывали реструктуризацию?
Та вроде говорят сейчас только через отделениеОбычно на сайте в личном кабинете подписываете
Скажите что вы уехали)Та вроде говорят сейчас только через отделение
да в отделение пришлось поехатьАвы в отделении подписывали реструктуризацию?
Они могут подать в суд и блокирнуть ваши счёта,снимая потом деньги в уплату. Так у моей сестры было.Брала в них восени 4к. Пару разів оплатила пролонгації по 1к, 2 чи 3 рази платила, точно не пам'ятаю. Перед НГ писали що можу закрити за 5к з копійками, ось сьогодні прийшло що акція закрити за 6к. Лякали судом, мені аж смішно. Чекаю пропозиції за пів тіла)))
Не ну для начала им этот суд выиграть нужно далеко не всегда МФО выигрывает в суле) да и снимает деньги не само МФО а исполнительОни могут подать в суд и блокирнуть ваши счёта,снимая потом деньги в уплату. Так у моей сестры было.
Доброго дня.Добрый день. Чего ожидать от ШГ?Подают ли они в суд через частного исполнителя? Блокируют ли карты?
Пропонують тіло і відсоток не великий. Просто ігноруйте. І накопичуйте коштиДобрый день. Чего ожидать от ШГ?Подают ли они в суд через частного исполнителя? Блокируют ли карты?
Впринципі можуть, але можливо тут можна застосувати строк позовної давності. Але я не впевнена. Мабуть що якраз це припало на ковід.Доброго дня.Швидко Гроші погрожують моїй сестрі поданням до суду(борг 1.280 грн з 2017 року),а також арештом рахунків у банку через приватного виконавця. Чи можуть за таку мізерну суму подати в суд і арештувати рахунки?