Що можете сказати про швидко гроші

• Автор теми Автор теми nazar220
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 6K
Одни из лояльных , на 8 день просрочки дали реструктуризацию уже закрыл

Перші два тижня просрочки дзвонили на роботу, правда, не знали, що та робота вже "колишня".
Потім - більше 4-х років тиша. Вони мене не турбують, а я - їх. Ота к і живем

Брала в них восени 4к. Пару разів оплатила пролонгації по 1к, 2 чи 3 рази платила, точно не пам'ятаю. Перед НГ писали що можу закрити за 5к з копійками, ось сьогодні прийшло що акція закрити за 6к. Лякали судом, мені аж смішно. Чекаю пропозиції за пів тіла)))
Они могут подать в суд и блокирнуть ваши счёта,снимая потом деньги в уплату. Так у моей сестры было.

Они могут подать в суд и блокирнуть ваши счёта,снимая потом деньги в уплату. Так у моей сестры было.
Не ну для начала им этот суд выиграть нужно далеко не всегда МФО выигрывает в суле) да и снимает деньги не само МФО а исполнитель

Добрый день. Чего ожидать от ШГ?Подают ли они в суд через частного исполнителя? Блокируют ли карты?

Добрый день. Чего ожидать от ШГ?Подают ли они в суд через частного исполнителя? Блокируют ли карты?
Доброго дня.
На всі питання одне "НІ")
А на рахунок очікування : не варто очікувати, сплатіть зараз!
Останнє звісно сарказм.

Пропонують тіло і відсоток не великий. Просто ігноруйте. І накопичуйте кошти

Доброго дня.Швидко Гроші погрожують моїй сестрі поданням до суду(борг 1.280 грн з 2017 року),а також арештом рахунків у банку через приватного виконавця. Чи можуть за таку мізерну суму подати в суд і арештувати рахунки?

Доброго дня.Швидко Гроші погрожують моїй сестрі поданням до суду(борг 1.280 грн з 2017 року),а також арештом рахунків у банку через приватного виконавця. Чи можуть за таку мізерну суму подати в суд і арештувати рахунки?
Впринципі можуть, але можливо тут можна застосувати строк позовної давності. Але я не впевнена. Мабуть що якраз це припало на ковід.

Назад
Угорі