Що до колективної заяви на Бітів

Мені дзвонили погрожували що моє фото буде висіти як боржника можуть таке зробити?
Да могут на районе по адресу прописки расклеют объявление с вашим фото которое вы им предоставили мужик жаловался жену так подставили но делают так редко.

Ненормативна лексика!
друзі з Лондона видали фінансову допомогу але на 25 день після спілкування з ними отримав таку відповідь: :кофе:
A0E6FB2B-4D20-4328-A861-171CFFBFD1E2.jpeg

Доброго дня, не знаю збіг чи ні, але помітив те, що у бітів і Кредитором інвест на спам дзвінків один і той самий номер +38063255**** чотири останні цифри змінюються. Хтось ще помічав це?

Доброго дня, не знаю збіг чи ні, але помітив те, що у бітів і Кредитором інвест на спам дзвінків один і той самий номер +38063255**** чотири останні цифри змінюються. Хтось ще помічав це?
а що дивного? це все одна помойка: є гроші, топ 1, технофінанс, традиція, біт капітал, преміум актив, кредитпромінвест .а тепер ще й кріп сі

Да, заметил тоже эту схожесть

Скорее всего одна и та же контора только столы разные) хотя честно говоря вообще пофиг с каких номеров звонят антиспам все блокирует

Чи взламували біти комусь вайбер, телеграм, фейсбук чи інші соц мережі

Вроде нет но это не точно) на всякий случай можете сделать двухфакторную проверку поменять пароли и т.д. по крайней мере пишут и звонят всем подряд и в Вайбер и в фейсбук

не чув такого , це можливо тільки якщо хтось отримає доступ до телефону чи перевипустять ваш номер.
закривайте профіль в соц мережах , щоб не було видно друзів та фотографій тим хто не підписаний на вас і бажано це зробити вашому оточенню. Це як порада від всіх мфо , менше інформації - менше проблем. Хоча біти щозавгодно знайдуть , тут в них повний кардбланш , наче правоохоронні органи) Правова держава, як кажуть :dntknw:

Останнє редагування:
Взяв 1200$ у чортяк. 15-ий день протер мінування. Раніше погашував без прострочок, не знав, що ці гниди поза законом. Зараз борг 3600$ і капає по 80$ на добу. Хай жеруть лайно

Взяв 1200$ у чортяк. 15-ий день протер мінування. Раніше погашував без прострочок, не знав, що ці гниди поза законом. Зараз борг 3600$ і капає по 80$ на добу. Хай жеруть лайно
Вы прям рекордсмен они только недавно стали больше 1000 баксов выдавать) позиция правильная у вас поморозьте их какое то время и у них аппетиты уменьшатся, и предупредите свое окружение о возможных звонках

Назад
Угорі