Що до колективної заяви на Бітів

Народ можна враховувати це як погрозу?
Людям писали что его жена пpocтитутка и будет отрабатывать долг на трассе обещали что приедут и отвезут в лес присылали фото живой мамы в похоронной рамке с подписью помним, любим, скорбим... Чего только не пишут

Людям писали что его жена пpocтитутка и будет отрабатывать долг на трассе обещали что приедут и отвезут в лес присылали фото живой мамы в похоронной рамке с подписью помним, любим, скорбим... Чего только не пишут
ну і гниди вони конечно

ну і гниди вони конечно
Карму собі хорошу роблять👏👏👏, час розплати прийде обов'язково, ми всього лиш боржники, а не крадії,і законними методами вирішують,якщо не мають змоги по іншому вирішувати питання з боргами, а з ними якись цирк,👻привиди біти, терористи і жалюгідні створіння🤡

Доброго дня, слідча сьогодні сказала ,що можна написати колективну заяву на бітів і звертатися в суд, тоді якщо їх визнають шахраями, лавочку їх прикриють і навіть можуть когось посадити
Доречі перевірь кредитну історію там в тебе цього кредиту немає

Доречі перевірь кредитну історію там в тебе цього кредиту немає
Какие то категоричные у вас заявления) хотя согласен нет кредита взятого у битов в кредитной истории поэтому они самые жесткие вот бы их закрыли вообще классно было б

Карму собі хорошу роблять👏👏👏, час розплати прийде обов'язково, ми всього лиш боржники, а не крадії,і законними методами вирішують,якщо не мають змоги по іншому вирішувати питання з боргами, а з ними якись цирк,👻привиди біти, терористи і жалюгідні створіння🤡
не боржники, а позичальники

Доброго дня, слідча сьогодні сказала ,що можна написати колективну заяву на бітів і звертатися в суд, тоді якщо їх визнають шахраями, лавочку їх прикриють і навіть можуть когось посадити
То що вдалося вирішити ?
То що получилось щось ?

Останнє редагування:
То що вдалося вирішити ?

То що получилось щось ?
Заяем вы два раза пишите один и тот же вопрос? Насколько я знаю коллективное заявление пока не подали если очень хотите то можете от себя заявление написать

Привет у кого как дела с битами ? У меня просрочка 8 дней нашли мать ей написали в Вайбер и пока все ещё гуси на авто дозвон ставят

У мене вже 4 місяць прострочки, мовчать поки
Недавно случайно трубку взял говорит девушка привет почему не отдаешь долг? Я трубку бросил но кроме битов тупо некому такой фигней страдать

Недавно случайно трубку взял говорит девушка привет почему не отдаешь долг? Я трубку бросил но кроме битов тупо некому такой фигней страдать
У мене антиспам , то я і хз хто наярює . Оточення вже все їх відправило за кораблем. Свекруха тільки з ними спілкується їй в прикол чи що 😅
А які були дії з їх сторони до цього протягом 4 місяців??
Ой і всіх обдзвонили, погрози, колажі. Короче все як вони вміють. Знайшли і таких далеких родичів про існування яких і я не знала 🤣

Мені дзвонили погрожували що моє фото буде висіти як боржника можуть таке зробити?

Назад
Угорі