Що далі після такого листа?

• Автор теми Автор теми Володимир19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Вот такой Удар по договорам------------ Не Може Бути Збільшена За Домовленістю Сторін;
точніше: не може бути збільшена БЕЗ згоди сторін, але не вони посилаються(можуть посил., для прикл., в суді) на те, що самостійно не збільшують, а в договорі прописано(який ми, в переважній більшості, якщо і читаємо, думаєм що вчасно розрахуємось) напр. 2%, після простр. стільки то днів 4%, далі 6% і т.д., і виходить, що не порушують закон(цей пунк закону).

точніше: не може бути збільшена БЕЗ згоди сторін, але не вони посилаються(можуть посил., для прикл., в суді) на те, що самостійно не збільшують, а в договорі прописано(який ми, в переважній більшості, якщо і читаємо, думаєм що вчасно розрахуємось) напр. 2%, після простр. стільки то днів 4%, далі 6% і т.д., і виходить, що не порушують закон(цей пунк закону).

Не Може Бути Збільшена За Домовленістю Сторін;

Володимир 19, напрягите мозг ----------- постарайтесь чтоб вот то чно написано вверху зайшло все таки в голову.
Не Може Бути Збільшена За Домовленістю Сторін;

Володимир 19, напрягите мозг ----------- постарайтесь чтоб вот то чно написано вверху зайшло все таки в голову.

я больше с Вами дискусии вести не буду

Всего доброго, не болейте и не кашляйте

"в розыске в их влажных фантазиях" Вы хотели написать?))
Именно так и хотела))))
Вместе с окружением которые в это поверили...удивляюсь как это люди меня еще в полицию не сдали)))

А как ты себе видишь это? у вот просто как это должно выглядеть?)
Здравствуй мне пришло смс, что Nana в розыске, мы знаем где оно:triniti:
Шутки шутками, но я брала справку с о том что уголовное дело против меня не открыто и я не нахожусь в розыске :pardon:

Що далі після такого листа?
запомните) 190 ст. уголовного кодекса, никакого отношения к кредитам (которые регулируются цивильно-правовым кодексом) не имеет)
Если бумага туалетная не кончилась) то в помойку)

Назад
Угорі