Що чекати далі. Фото, колажі та погрози

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 206

Мір

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
11
Бали
283
Мір не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю , скидали фото з паспортом на 15 день , зараз десь 40+ скинули фото близької людини , що її згвалтували .Що ще будуть робити ? І як часто ? Є їх три шараги .Просто хочеться провалитися скрізь землю , зникнути . Мать його мене б скидали ,но тварюки роблять за інших

Вітаю , скидали фото з паспортом на 15 день , зараз десь 40+ скинули фото близької людини , що її згвалтували .Що ще будуть робити ? І як часто ? Є їх три шараги .Просто хочеться провалитися скрізь землю , зникнути . Мать його мене б скидали ,но тварюки роблять за інших
Фото скинули вам чи кому ? І яка компанія це витворяє?

А хто з цих трьох зробив? І кому скинули, вам чи в групи якісь?

Я так само маю їх 3, і наближаюсь напевне десь теж до цієї цифри

А хто з цих трьох зробив? І кому скинули, вам чи в групи якісь?

Я так само маю їх 3, і наближаюсь напевне десь теж до цієї цифри
Скинули оточенню , плюс дзвонили до людини до якої я ніякого відношення немаю і ніколи номера не було .

Скинули оточенню , плюс дзвонили до людини до якої я ніякого відношення немаю і ніколи номера не було .
Подавайте в прокуратуру або поліцію заяву про кримінальне правопорушення

1. Заспокоїтись (це важко, знаю).
2. Якщо ці всі - криптох**ни, далі буде.
3. Пережити.
4. Не платити ані копійки, чи центу, чи пенні, неважливо.
5. Ніколи більше не брати у лондонсько-дніпровських сероп*арів.

Останнє редагування:
Назад
Угорі