Що буде після суду з ЄАПБ?

• Автор теми Автор теми Ilona1508
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

Ilona1508

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
283
Ilona1508 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підкажіть, ЄАПБ надзвонює часто, уже 4 місяці. Я не працювала. З 1 червня виходу на роботу. Чи заблокують мені карту після зарплати, і чи блокують вони тільки через позов в суд, і коли вони можуть подати в суд. Дякую (мені головне щоб карту не блоконули)

Доброго дня. Підкажіть, ЄАПБ надзвонює часто, уже 4 місяці. Я не працювала. З 1 червня виходу на роботу. Чи заблокують мені карту після зарплати, і чи блокують вони тільки через позов в суд, і коли вони можуть подати в суд. Дякую (мені головне щоб карту не блоконули)
Где-то примерно так:
Если будете защищаться. Если нет, тогда блокировка, взыскания с карт

А по каким договорам у вас еапб? На меня подали через год

А по каким договорам у вас еапб? На меня подали через год
Я брала кредит в Селфікредит в 2021 році.
Где-то примерно так:
Если будете защищаться. Если нет, тогда блокировка, взыскания с карт
Дякую. А вони можуть заблокувати тільки після рішення суду? Просто я не розумію в цьому. Захищатися звичайно буду. Просто на захист ще потрібно кошти заробити...

Я брала кредит в Селфікредит в 2021 році.

Дякую. А вони можуть заблокувати тільки після рішення суду? Просто я не розумію в цьому. Захищатися звичайно буду. Просто на захист ще потрібно кошти заробити...
Конечно, только после суда. И то не сразу, ещё будет время

Назад
Угорі