Щедрість Мфо або як працює система верифікації?

• Автор теми Автор теми Mr.Titty Twister
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 411

Mr.Titty Twister

Форумчанин
Дописи
190
Реакції
85
Бали
2625
Mr.Titty Twister не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня!
Маю 20+ мфо з 2022року в своєму кейсі.Щось потроху закривав поки суди не пішли.
Наразі маючи купу цих боргів мені роздають відносно нові мфо кредити без проблем і не малі суми.Як це працює?Вони не перевіряють інформацію взагалі?як можно видавати кредит якщо в людини з відсотками до мільйона грн висить в убкі.Наприклад, Кредит Касса після закриття її за тіло,що їй явно не вигідно,знову без проблем видала кредит на ті ж самі 20к.Висновок такий,що мфо вигідніше вас тримати у борговій ямі.

Всім доброго дня!
Маю 20+ мфо з 2022року в своєму кейсі.Щось потроху закривав поки суди не пішли.
Наразі маючи купу цих боргів мені роздають відносно нові мфо кредити без проблем і не малі суми.Як це працює?Вони не перевіряють інформацію взагалі?як можно видавати кредит якщо в людини з відсотками до мільйона грн висить в убкі.Наприклад, Кредит Касса після закриття її за тіло,що їй явно не вигідно,знову без проблем видала кредит на ті ж самі 20к.Висновок такий,що мфо вигідніше вас тримати у борговій ямі.
А навіщо знов брали, якщо закрили кред касу?
Мені не видають нові мфо, та я й не хочу нових проблем. Закрити би наявні борги в шарагах.

20к.Висновок такий,що мфо вигідніше вас тримати у борговій ямі.
Конечно. Об этом говорили многократно с самого начала работы форума. С 2018 года.
Конечно, им выгодно.
Даже если человек не платит, все равно выгодно, ибо 1 не платит, а 10 заплатят больше и покроют разные затраты на "взыскание" с неплатящего.

1. Если человек в финансовых долгах - им проще управлять.
2. Человек, у которого в голове мысли "как отдать долги", "как накормить семью" и прочие, он не думает больше ни о чем, это им тоже выгодно. И не только им.
3. Когда человек в больших долгах, он ищет хоть какую-то подработку, соглашается на мизерную зарплату и готов работать на 3х работах. Это выгодно всем, в частности работодателям.

Надо будет как-то более ёмко раскрыть эту тему. Расписать.
Очень интересно.

навіщо знов брали
Ну, ты такое скажешь))))

А навіщо знов брали, якщо закрили кред касу?
Мені не видають нові мфо, та я й не хочу нових проблем. Закрити би наявні борги в шарагах.
Це вже інше питання,допис вище вірно сказали)Сам факт,що кредити видають наліво - направо.

В смислі? Пропонують в особист кабінеті?

Мені якось аж 100 грн монто пропонував!🤣🤣🤣

мені сьогодні монто косарік підкинули молодці)
Так у Монто там наче до 3000 максимум.
Мені Кр.Касса,Санкредит по 20к.дали
А майкредит у котрого у мене борг 10к по клику вже два роки дали ще більше.

Назад
Угорі