Ще тримаюсь..

• Автор теми Автор теми Vika120912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K

Vika120912

Читач
Дописи
9
Реакції
12
Бали
3
Vika120912 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі!!!
Рік назад я зробила найбільшу помилку свого життя... Зв'язалась з зеком... Сама не знаю, як то вийшло. Як я під той влив попала,? як послухала? як повірила? - загадка!!!! Повірте не дурна далеко... Але д*pa, то з величезної букви... За три неділі віддала 160к гривень... От так я попала в мфо.... Як би хоч комусь призналась - зупинили... В той самий потрібний момент... Нікому не сказала... А потім було вже пізно... Сестра закрила то, що я їй сказала... Але страшно було назвати ту саму страшну суму... І воно потягнулось... Брехня, страх, що сестра ніколи не простить, бо віддала все що мала.. А я щоб сказати правду... Полізла далі в цю пропасть... І прийшов кінець... Вийшла на просрочки... Саме страшніше сталось... Сестра взнала.. Найтяжча розмова в житті... Але... В мене є ще шанс... Пройти круиги пекла мфо... І нарешті стати вільною...

Доброї ночі!!!
Рік назад я зробила найбільшу помилку свого життя... Зв'язалась з зеком... Сама не знаю, як то вийшло. Як я під той влив попала,? як послухала? як повірила? - загадка!!!! Повірте не дурна далеко... Але д*ра, то з величезної букви... За три неділі віддала 160к гривень... От так я попала в мфо.... Як би хоч комусь призналась - зупинили... В той самий потрібний момент... Нікому не сказала... А потім було вже пізно... Сестра закрила то, що я їй сказала... Але страшно було назвати ту саму страшну суму... І воно потягнулось... Брехня, страх, що сестра ніколи не простить, бо віддала все що мала.. А я щоб сказати правду... Полізла далі в цю пропасть... І прийшов кінець... Вийшла на просрочки... Саме страшніше сталось... Сестра взнала.. Найтяжча розмова в житті... Але... В мене є ще шанс... Пройти круиги пекла мфо... І нарешті стати вільною...
Тримайся,не таке воно й страшне,але добрий привід задуматися

Доброї ночі!!!
Рік назад я зробила найбільшу помилку свого життя... Зв'язалась з зеком... Сама не знаю, як то вийшло. Як я під той влив попала,? як послухала? як повірила? - загадка!!!! Повірте не дурна далеко... Але д*ра, то з величезної букви... За три неділі віддала 160к гривень... От так я попала в мфо.... Як би хоч комусь призналась - зупинили... В той самий потрібний момент... Нікому не сказала... А потім було вже пізно... Сестра закрила то, що я їй сказала... Але страшно було назвати ту саму страшну суму... І воно потягнулось... Брехня, страх, що сестра ніколи не простить, бо віддала все що мала.. А я щоб сказати правду... Полізла далі в цю пропасть... І прийшов кінець... Вийшла на просрочки... Саме страшніше сталось... Сестра взнала.. Найтяжча розмова в житті... Але... В мене є ще шанс... Пройти круиги пекла мфо... І нарешті стати вільною...
Не все зека такие, но есть и разводящие. Попался тебе именно такой...
Выл о проблемах своих насущных, что в карты проиграл и если не отдать, вальнут?
Все образумится. На все нужно время.

Доброї ночі!!!
кого- то винить нет смысла. От суммы и тюрьмы не зарекайся- не все зэки Такие ( в нашей стране много и невинных людей туда попадает, и те, кто курицу украл, а не миллионы) но вам попался отброс- у него не было ничего святого, еще и нарик, может. Сейчас вам нужно успокоиться, посчитать примерно сколько вы уже переплатили за год, поднять руку вверх правую, резко отпустить и сказать: " Да гори оно огнем", все попустит?. А если серьезно, не парьтесь, жизнь продолжается, читайте форум

Всяке в житті буває.
Але я думала, що на сидільців уже жінки не ведуться. Тим більше про такі суми грошей іде мова. Ну там носочки, чай, сигарети....

Найбільша моя проблема - страх...я ніби і і не боюсь... З іншої страх, який паралізує...

0
кого- то винить нет смысла. От суммы и тюрьмы не зарекайся- не все зэки Такие ( в нашей стране много и невинных людей туда попадает, и те, кто курицу украл, а не миллионы) но вам попался отброс- у него не было ничего святого, еще и нарик, может. Сейчас вам нужно успокоиться, посчитать примерно сколько вы уже переплатили за год, поднять руку вверх правую, резко отпустить и сказать: " Да гори оно огнем", все попустит?. А если серьезно, не парьтесь, жизнь продолжается, читайте форум
Зараз я ще в шоці.... Дзвінків стільки, що телефон не витримує... Не знаю де взяим сили, щоб то все пройти... Грошей у мене поки не має... Просрочка найбільша 12 днів... Як ви з ним справляєтесь?
Що ви маєте на увазі? А то щось я не зовсім Вас зрозуміла....
Я зараз що роблю, то думаю.... Але в голові не вкладається як я так могла... Я не боюсь ні тих мфо, ні що вони зі мною зроблять... Гірше мені уже не буде.... Бо гірше і не буває... Я боюсь відчуття нікчемності і ненависті до самої себе.... Боюсь що задушить в якийсь момент... Бо з кожним днем це відчуття лише посилюється....
Я зараз що роблю, то думаю.... Але в голові не вкладається як я так могла... Я не боюсь ні тих мфо, ні що вони зі мною зроблять... Гірше мені уже не буде.... Бо гірше і не буває... Я боюсь відчуття нікчемності і ненависті до самої себе.... Боюсь що задушить в якийсь момент... Бо з кожним днем це відчуття лише посилюється....

Останнє редагування:
Vika120912, А що мфо можуть з вами зробити?
Поміняйте сімкарту, стару поставте в кнопочний телефон, котрий включайте раз в 3 дні, щоб переглянути смс, можете і не дивитись. Я вже 2 місяць не включаю.
Ніхто не приїджав, були колажі, 2 атаки на роботі з обзвоном і все, чого ви боїтесь?

Vika120912, как я справляюсь- не беру трубку и установила труколл, мониторю себя на сайте суда и исполнительных производств?, у меня 3 месяца просрочки и все хорошо, в общем. Так что держись, только рассудительность и здравый смысл тебе помогут, ничего и никого не бойся, кроме звонков они ничего не могут

Доброї ночі!!!
я в 12 году попал в аварию.... чуть жизнь не потерял, потом долго лечился чтобы хоть немного вернуть себе здоровый вид..... мне вот тогда было очень страшно... и я уже наверное ничего не боюсь в этой жизни)

Vika120912, А що мфо можуть з вами зробити?
Поміняйте сімкарту, стару поставте в кнопочний телефон, котрий включайте раз в 3 дні, щоб переглянути смс, можете і не дивитись. Я вже 2 місяць не включаю.
Ніхто не приїджав, були колажі, 2 атаки на роботі з обзвоном і все, чого ви боїтесь?
Дякую вам за підтримку! Ото і спасає те, що заходжу до вас і розумію, що я така не одна... Спочатку просто ситала і ніяк не наважувалась щось написати...

Всё будет хорошо, главное,что вы от зека избавились.Это точно отброс из всех зеков,если на такие суммы не гнушается людей дурить

я вот прям почувствовал "коллектора" который так сказать "подталкивает" заблудших ...
До чого підштовхує?))))
Як на мене ,дівчина ,навпаки ,намагається застерігти від ,,таких '' знайомств..))))

Доброї ночі!!!
вы еще наверно с ним еще познакомилась как заочница?

вы еще наверно с ним еще познакомилась как заочница?
Та ні... Ситуація зовсім інша. Він одразу сказав правду. Де він, хто він і за що... Просто з'явився він, коли в мене була якась просто апатія на все... Багато розмовляли... І в той самий момент я не зрозуміла, як я перестала адекватно соображати. Він знав, що я хворію. У мене були страшні болі. Я була на сильних знеболюючих, що також дуже заважало соображати. Він нічого у мене не просив. Розказав про себе все. Я бачила в ютубі засідання судів, ознайомилась зі справою, перечитала всі ухвали...І от коли пік моєї хвороби настав. Болі були такі, що я нічого не соображала практично і він завжди поруч.... Він попросив певну суму коштів. Заплатити адвокату, щоб апеляціцний суд відпустив його під підписку. Що він виходить і віддає мені все, чим я допоможу. Я поспілкувалась з адвокатом. До того мені вже було відомо Прізвище, ім'я, по батькові. Вінколишній військовий. Звільнився і працює адвокатом. В той момент я не додумалась перевірити його в базі адвокатів України. Людина реальна, служила саме в тій частині, де мені сказали. Картковий рахунок також його. Я сліпо вірила. Але вже не йому, а цьому так сказати помічнику. Бо з ним я більше не говорила. Спілкувалась лише з цим помочніком. Людина підкована в юриличних питаннях, на питання відповідав чітко, грамотно і без запинок. Він так втерся мені в довіру, що я сліпо йому вірила. От саме він три неділі мені розказував страшні історії. Я памятаю одне, що яку би суму він мені не називав, я як зазомбована шла і шукала. Очнулась з боргом в 160к. Як пелена з очей впала. Була практично одною ногою на тому світі. Але Бог милував. Поруч була люлина, яка заставила мене звернутись до адвокатської контори. І понеслось... Слідчі дії, впізнання голосу, допити, прокуратура, суди.... Вирок суду є. Одному дали 7 років. Тому з кого взяти нічого не можна. Тому що сидить там же... І картка належить його рідному брату. Голос впізнала так як слідчі за день до того скинули запис його розмови з адвокатом. Яким був мій шок коли голос я впізнала... Це його адвокат. Ця мразота його захищала. Схема його, а зеки його виконавці. От тільки доказів не має. Власник картки також в долі. От з нього тепер адвокати і пробують стягнути цей борг. Цю історію, щоб розказати не вистачить і 20 листів бумаги... Роль зека на дплі була така, щоб він мене переконав, що нас обманули обох. От тільки він трохи не вгадав. У мене є особливісь. В будь якому стресі, неадекваті я все до дрібниць запамятовую. Він попався на брехні. Вони до останнього думали, що я нікуди не звернусь. Я пройшла через пекло, і ще довга моя дорога по ньому. Ну якось так....

Фууу...блин...ну прям туфта нереальная...сидела на обезболивающих....искала деньги для того кто сидит в тюрьме....
где бы себе такого лoxа найти.... просто пять кусков зелени сняли...блд тут трёшку под недвижимость только дают а тут хрен пойми кто в ТЮРЬМЕ выудил пятерку и заодно накружил ещё семь лет себе....
ну туфта нереальная....админ ВЫКЛЮЧАЙ яте говорю....

Фууу...блин...ну прям туфта нереальная...сидела на обезболивающих....искала деньги для того кто сидит в тюрьме....
где бы себе такого л0ха найти.... просто пять кусков зелени сняли...бл**ь тут трёшку под недвижимость только дают а тут хр*н пойми кто в ТЮРЬМЕ выудил пятерку и заодно накружил ещё семь лет себе....
ну туфта нереальная....админ ВЫКЛЮЧАЙ яте говорю....
Для вас туфта, а я через то пройшла....

Назад
Угорі