Ще одна боржниця в ваших рядах :)

• Автор теми Автор теми Caramelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Народ порадьте що маю робити. Прийшов лист мамі від готівочки якась вимога і заява з моєю фоткою в міліцію. Толком не знаю бо разом не живемо. Казала в понеділок підемо в міліцію хай там розбираються звичайно в мами паніка брала на віділенні мама не знає. Що казати в міліції в мене шок
якщо коротко - черговий уповноважений чи дільничний, в залежності до кого ви там зібралися поржуть з вас та вашого листа, і скажуть іти с Богом

якщо коротко - черговий уповноважений чи дільничний, в залежності до кого ви там зібралися поржуть з вас та вашого листа, і скажуть іти с Богом
Там є номер телефону. І мама хоче щоб він дзвонив і вияснював. А вони можуть надати договір якщо я підписувала його на віділенні
Там є номер телефону. І мама хоче щоб він дзвонив і вияснював. А вони можуть надати договір якщо я підписувала його на віділенні
Чи в суд подати
Чи в суд подати

Чи в суд подати
в суд на вас може подати будь хто, хто має з вами договірні відносини. Він, тобто поліцейський, телофонувати і щось зясовувати не стане - бо не потрібно йому. Я серйозно вам кажу - в поліції чемно попросять піти куди подалі з готівочкою

в суд на вас може подати будь хто, хто має з вами договірні відносини. Він, тобто поліцейський, телофонувати і щось зясовувати не стане - бо не потрібно йому. Я серйозно вам кажу - в поліції чемно попросять піти куди подалі з готівочкою
Ок. Спасибі відлягло

(чи є ризик, що приват скине її контакти мфошникам)
Хм... И на каком основании приват скидывает какую либо информацию?
я захочу робити робочу візу для роботи за кордоном. там треба довідку про несудимість - її мені дадуть, якщо був суд з мфошниками?
Дадут однозначно! Вы же не по криминалу с ними судились?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі