Шараги отказываются принимать форму 5!

• Автор теми Автор теми Arterat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Вони спочатку скажуть дати ім оригінал, а потім не заберуть його з пошти бо в законі Украіни прописано "нарахування відсотковоі ставки та пені п.ч проходження в.служби заборонено(типа цього)." тому ім не вигідно взагалі надавати позики військовослужбовцям
Я буду отправлять им заказное письмо

Просто ціль видачі нема сенсу вказувати кожен для своїх цілей і все,а от з чого шараги вийо доказів і все що ти в армії вони просто починають спригувати що не вказали так в договорі взагалі не йдеться про платоспроможність і місце роботи ще й опечатки є тому кажу певно лише нацком може повпливати
Відсилав рекомендованим з повідомленням тому не проканає не заберуть

Цветная це вже можуть класифікувати як підробку документа бо заноситься в реєстр в частині одна така тому на свій страх і ризик
Та какая же это подделка? Это копия! А черно-белая копия ничем не отличается от цветной! Подделка - это если вы в фотошопе изменили в ней данные!

Я буду отправлять им заказное письмо
Просто за ним не прийдуть на відділення або не заберуть у поштаря чи хто там буде розносити.
P.s. у мене була така ситуація тому пишу як було, але хто зна чи вашу заберуть. Головне щоб був чек і докази, що ви ім відсилали.

Та какая же это подделка? Это копия! А черно-белая копия ничем не отличается от цветной! Подделка - это если вы в фотошопе изменили в ней данные!
Ну мне тоже сказали что цветная копия может считаться как подделка и мошенничество!
Просто за ним не прийдуть на відділення або не заберуть у поштаря чи хто там буде розносити.
P.s. у мене була така ситуація тому пишу як було, але хто зна чи вашу заберуть. Головне щоб був чек і докази, що ви ім відсилали.
Ну конечно потом если что будет что им предьявить если что!

Зазвичай коли роблять кольорові копії то там на звороті або водяним віддруковують слово КОПІЯ але з шарагами може і по іншому не можна)
Форма 5 прийняли і списали такі кешбері,Глобал кредит,cly,сос кредит домовився з тілом 1500 до 3000 без документів,дінеро тіло 5200 по акції

Нотариально заверенная не подходит. ну возьмите вы оригиналов несколько, это же не так трудно.
А что можно одним обращением взять 10 штук? Так и написать рапорт чтобы дали 10 екземпляров для предъявленыя за местом просьбы?

Ну мне тоже сказали что цветная копия может считаться как подделка и мошенничество!
Ну тогда, на всякий случай, внизу ручкой написать "Копія згідно з оригіналом"... Причем таким шрифтом, как они пишут в конце договора! :)

А что можно одним обращением взять 10 штук? Так и написать рапорт чтобы дали 10 екземпляров для предъявленыя за местом просьбы?
Дивлячись яка частина в нас щоб одну дочекатися то тре чекати немало)

Шараги все розуміють,що срочніку це не так просто все зробити документи зібрати ,надіслати вони на це й розраховують що ми обмеженні тим що нема прямого виходу до міста коли захочеться,а коли все ж отримують документи їх це вже злить і починають видумувати що завгодно,мені один юрист казав поки ти на службі то заплати тіло кредиту вказуючи що оплачуєш тіло кредиту,щоб після дембеля всі нараховані відсотки не могли присобачити

Мне дали 8 штук без проблем и мужу тоже 8. А во вторник еще 8 штук заберет. У нас на двоих 25 шарашек и 4 банка))))

Шараги все розуміють,що срочніку це не так просто все зробити документи зібрати ,надіслати вони на це й розраховують що ми обмеженні тим що нема прямого виходу до міста коли захочеться,а коли все ж отримують документи їх це вже злить і починають видумувати що завгодно,мені один юрист казав поки ти на службі то заплати тіло кредиту вказуючи що оплачуєш тіло кредиту,щоб після дембеля всі нараховані відсотки не могли присобачити
Я уже все собрал осталось только форму 5 и можно отправлять. Командир хороший понимает ситуацию!

Я уже все собрал осталось только форму 5 и можно отправлять. Командир хороший понимает ситуацию!
Если на службе понимают ситуацию, то все отлично. Все у Вас получится, просто нужно запастись терпением и временем

Ось на сайті знайшов
З метою уникнення ситуацій щодо нарахування та отримання фінансовими установами штрафів, пені за невиконання клієнтом (споживачем) зобов’язань за кредитним договором, процентів за користування кредитом через ненадання клієнтом (споживачем) необхідної інформації Нацкомфінпослуг рекомендує фінансовим установам, які надають фізичним особам кошти у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, передбачити процедуру отримання від клієнтів (споживачів) інформації (повідомлення) та змін в інформації щодо їх перебування у статусі військовослужбовця, резервіста, військовозобов’язаного, про який зазначено в пункті 15 статті 14 Закону, до укладення та під час дії кредитного договору.
Отож чи можна вважати за процедуру отримання інформації від споживача те,що вони в розділі місце роботи вказують пункт військовослужбовець який одразу і не видно лише прогорнувши ряд місця роботи чи все ж таки вони повинні перетелефонувати і уточнювати відомості чи десь повинна бути галочка з запитанням про те чи є військовослужбовцем?
Як думаєте?

Ось на сайті знайшов
З метою уникнення ситуацій щодо нарахування та отримання фінансовими установами штрафів, пені за невиконання клієнтом (споживачем) зобов’язань за кредитним договором, процентів за користування кредитом через ненадання клієнтом (споживачем) необхідної інформації Нацкомфінпослуг рекомендує фінансовим установам, які надають фізичним особам кошти у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, передбачити процедуру отримання від клієнтів (споживачів) інформації (повідомлення) та змін в інформації щодо їх перебування у статусі військовослужбовця, резервіста, військовозобов’язаного, про який зазначено в пункті 15 статті 14 Закону, до укладення та під час дії кредитного договору.
Отож чи можна вважати за процедуру отримання інформації від споживача те,що вони в розділі місце роботи вказують пункт військовослужбовець який одразу і не видно лише прогорнувши ряд місця роботи чи все ж таки вони повинні перетелефонувати і уточнювати відомості чи десь повинна бути галочка з запитанням про те чи є військовослужбовцем?
Як думаєте?
Многие мфо, когда звонят и уточняют о работе, знают что военный и дают кредит. Так что это их уже проблемы. Я во всех анкетах указывала ЗСУ, давали же.

У нас срочніків трохи інакше бо то не є наше місце роботи) отже проблеми їхні мені наприклад ніхто майже не передзвонював з таким запитанням чи є військовим

Подскажите а с кем можно договориться отослав форму 5 по Вайберу либо електронке?

Назад
Угорі