- Дописи
- 12213
- Реакції
- 29758
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
УпссHelen35, фініш. Щоб в кф юа змінити номер телефону, треба оператору в чат відправити фото паспорта + коду, + на листочку від руки написати "я п.і.б. міняю номер з такого на такий " з цим листком фоткатися і теж з доками скидати.
Такшо робіть висновки)
скорее всего сами сотрудники шараг мутят
Helen35, фініш. Щоб в кф юа змінити номер телефону, треба оператору в чат відправити фото паспорта + коду, + на листочку від руки написати "я п.і.б. міняю номер з такого на такий " з цим листком фоткатися і теж з доками скидати.
Такшо робіть висновк
Кф юа 4500, манібум 8000, зекредіт 5000Helen35, А какие суммы?
А с % сейчас какая сумма?Кф юа 4500, манібум 8000, зекредіт 5000
Не знаю. В зекредіт взагалі в особистий кабінет не можу зайти....А с % сейчас какая сумма?
Так. Багато разів брала і гасила в сроки. В прошлому році я нагреблася на 150к. Призналася чоловіку. Він все в один день закрив. І я зареклася колись ще в них брати. А тут така фігня почалася. Я обдзвонила всі МФО і попросила додати себе до чорного списку.Helen35, Вы были постоянным клиентом?
Вы говорите, что до родителей добрались, какую сумму озвучивали?Не знаю. В зекредіт взагалі в особистий кабінет не можу зайти....
Батьки були не в курсі цих кредитів. Не хотіла, щоб вони переживали. Тому вони подумали, що це лохотрон і кидали трубку. Тому я не знаю яка там точна цифра.Вы говорите, что до родителей добрались, какую сумму озвучивали?
Хороший муж...а какая просрочка была?Так. Багато разів брала і гасила в сроки. В прошлому році я нагреблася на 150к. Призналася чоловіку. Він все в один день закрив. І я зареклася колись ще в них брати. А тут така фігня почалася. Я обдзвонила всі МФО і попросила додати себе до чорного списку.
Хороший муж.
Хороший муж...а какая просрочка бы
Просрочок взагалі не було. За день до закінчення 3 кредитів, на пролонгацію яких в мене вже не було грошей я йому призналася. Думала з дому вижине і дитину забере. А він просто покричав, і дав гроші, щоб я все за раз закрила. Я коли погашала в шоці була від кінцевої суми.Хороший муж...а какая просрочка была?
Фантастика правда. )Оффтопс таким мужем не грех еще разок вляпаться)))
Просрочок взагалі не було. За день до закінчення 3 кредитів, на пролонгацію яких в мене вже не було грошей я йому призналася. Думала з дому вижине і дитину забере. А він просто покричав, і дав гроші, щоб я все за раз закрила. Я коли погашала в шоці була від кінцевої суми.
О ні!!! Переживши цей кошмар на власній шкурі я не хочу втратити сім'ю.Оффтопс таким мужем не грех еще разок вляпаться)))
А какой кошмар был?Всем звонили и писали?О ні!!! Переживши цей кошмар на власній шкурі я не хочу втратити сім'ю.
Да ніякого.Просрочок не було.Все якось не правдоподібно.А какой кошмар был?Всем звонили и писали?
Нууууу....?так тссссДа ніякого.Просрочок не було.Все якось не правдоподібно.
А какой кошмар был, если Вы не входили в просрочки?О ні!!! Переживши цей кошмар на власній шкурі я не хочу втратити сім'ю.