Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажите пожалуйста что это шараги?)
Оффтоп
?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скажите пожалуйста что это шараги?)
Оффтоп?))
Чьот думаю шо ТС не скаже))Скажите пожалуйста что это шараги?)
Да сейчасТебе тоже с лоана звонили и ты им дуже вдячна чи что ?))
Как по мне - напишите юристам, они смогут нормально объяснить куда обращаться что бы избежать "репутацiйних втрат"
я сам только вчера-позавчера узнал об этом) это конечно не панацея, так как некоторые мфо с БКИ не сотрудничают, но хоть какая-то подстраховк
Манібум, кф юа, зекредіт. В Алекс кредит ще були спроби. Вже гроші хотіли перераховувати, але була не відповідність карти, і в них нічого не вийшло. Я попросила там додати себе до чорного списку.Скажите пожалуйста что это шараги?)
І там теж номер телефону змінили???
Скажите пожалуйста, что Вам в полиции сказали по этому поводу,что Вам делать?Манібум, кф юа, зекредіт. В Алекс кредит ще були спроби. Вже гроші хотіли перераховувати, але була не відповідність карти, і в них нічого не вийшло. Я попросила там додати себе до чорного списку.
Чесно, не знаю. Я коли в гуглі їх вбиваю. І заходжу на сайт, то відразу потрапляю в особистий кабінет. Без паролів і смс підтверджень.І там теж номер телефону змінили???
Та не буваєЧесно, не знаю. Я коли в гуглі їх вбиваю. І заходжу на сайт, то відразу потрапляю в особистий кабінет. Без паролів і смс підтверджень.
Буває, якщо в браузері пароль входу зберігся.Та не буває
В поліції навіть заяву не хотіли брати. Казали якщо не брала, то морозся . Я наполягла. Тепер не факт, що її занесуть до ЄРДР. Місяць полежить і можуть відмовити. Зсилаючись на відсутність кримінальних дій. Хоча по закону їм на це дається 24 години.Скажите пожалуйста, что Вам в полиции сказали по этому поводу,что Вам делать?
Так паролі зберігається.Буває, якщо в браузері пароль входу зберігся.
Фактично в мене є два номери телефону. Які змінювали на мій. Я телефонувала в МФО, мені оператори їх сказали.Чесно, не знаю. Я коли в гуглі їх вбиваю. І заходжу на сайт, то відразу потрапляю в особистий кабінет. Без паролів і смс підтверджень.
???Фактично в мене є два номери телефону. Які змінювали на мій.
В поліції навіть заяву не хотіли брати. Казали якщо не брала, то морозся .

Я мала на увазі, що записала ці номери. Які мені оператори диктували.
Так. Вчора забрала талон - повідомлення, що мою заяву зареєстрували в журналі єдиного обліку. І сказали чекати...
Ви точно в НПУ ходили ?))