olehua
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
olehua не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. В 2020 році на мої паспортні дані було оформлено декілька онлайн кредитів. При чому для оформлення використали мій старий номер телефону, який був заблокований в 2019 і повторно перевипущений в 2020. Заявку до поліції я написав, але потім в 2021 справу закрили мотивуючи це тим що мені не завдано матеріальної шкоди. Зараз я через прокуратуру повторно відкрив справу, але поліція явно не бажає робити свою роботу як належить.
Зараз отримую постійні дзвінки від цих DG Finance і ВВС. Я їх толерантно відправляю подалі, говорю що я кредити не брав, до поліції звертався. Їм це не цікаво.
Одна така контора вже відкрила провадження, але через суд воно було зупинене, але сам кредит не закритий.
Що ви можете порадити в даному випадку, як діяти з цими колекторами і поліцією. Як можна закрити ці справи, враховуючи що ні я ні мої рідні ці кредити не брали, кошти не отримували, а поліція протирає штани?
Прошу вибачення якщо питання банальне..
Зараз отримую постійні дзвінки від цих DG Finance і ВВС. Я їх толерантно відправляю подалі, говорю що я кредити не брав, до поліції звертався. Їм це не цікаво.
Одна така контора вже відкрила провадження, але через суд воно було зупинене, але сам кредит не закритий.
Що ви можете порадити в даному випадку, як діяти з цими колекторами і поліцією. Як можна закрити ці справи, враховуючи що ні я ні мої рідні ці кредити не брали, кошти не отримували, а поліція протирає штани?
Прошу вибачення якщо питання банальне..