Сестри дістають,ще більше ніж звонилки.

• Автор теми Автор теми PofigistkA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Навіть якщо достукатись неможливо,то звинувачувати їх у тому,що вони ведуться на погрози теж не правильно .
Зараз всі такі обізнані і розумні,а якщо кожен згадає початок просрочки і погрози?Я певен,що відсотків 70 з тих,хто зараз радить не панікувати і забивати на все,при початку своїх просрочок не знали що робити і де знайти гроші аби тільки не забрали хату
Справа не в тому, що ведуться на погрози через необізнаність, а у тому що рідні люди не повинні доводити до істерики свою сестру... Винна вона чи ні...

Справа не в тому, що ведуться на погрози через необізнаність, а у тому що рідні люди не повинні доводити до істерики свою сестру... Винна вона чи ні...

Тут дві сторони медалі і я бачу другу сторону.А те,що рідних доводять до істереки то нічого?

У мене сестрі чоловіка дзвонили і фотоколажі присилали, то теж вислухали багато(((

Тут дві сторони медалі і я бачу другу сторону.А те,що рідних доводять до істереки то нічого?
Ми зараз не про це.... Вони не праві і порушують закон, як це може бути "нічого"?
Я вважаю, що рідні люди повинні підтримувати один одного в будь-яких ситуаціях, не зважуючи ні на що!

Я не психолог,щоб щось радити в таких ситуаціях.Але забивати на людей,яких дістають по телефону через вас ,по вашій винні,то як мінімум не гідно.До кожної людини можна достукатись.В кожного свої думки і свої погляди на життя,тому це моя думка яку я нікому не нав'язую.
100% по нашей же вине им звонят, по этому нужно максимально все объяснить им и успокоить.

Я зараз не кажу,що права,але всі знали куди я влізла,коли давала слухати свої записи,тільки сміялись і говорили не бери трубку,поміняй сімку,ось одна з розмов починалась так "Привет курица,ти еще живая"(вибачайте немає рос. клавіатури),я б зрозуміла їх як би не попередила,що можуть бути дзвінки.

У мене сестрі чоловіка дзвонили і фотоколажі присилали, то теж вислухали багато(((
Моей сестре тоже присылают такие коллажи. Но она Слава Богу пытается меня хоть как-то понимать и тоже морозиться от них.

Карапуз, нах таких сестер ніхто не казав, поки не попусти їх можна і в чс поставить. Сестра повинна підтримувати а не наїжжати. А те шо необізнані треба пробувать якісь закони читать.

Доброго дня.Сьогодні і в мене Алекс добрався до сестри.
Коли почалися просрочки,просила у рідних,як що дзвонитимуть з невідомих номерів не відповідати,але ж їм мабуть було цікаво де і скільки я брала,почали спілкуватись(таке враження,що будуть за мене віддавати).Алекс розповів,що беру в них вже не перший кредит,останній взяла 6000,просрочка близько 1міс.,потрібно віддати 13000,як що сьогодні не віддам то все заберуть і посадять....ітд.Що мені довелось вислухати від сестер...яка я,що це проблеми тільки мої,щоб платила,бо до них на роботу прийдуть листи з боргами,і вони будуть платить 30000 штраф,пробувала пояснити,що як що і прийдуть ті листи зможуть зможуть взяти КІ і показати що в них ніяких кредитів не має,але слухати не хочуть,кричать і кидають трубку,живуть від мене за 150-200км.
Зараз в такому стані,що жити не хочеться???
(Звонилки мене не доводили до такого стану,як сестри)
Со мной единственная родная сестра не общается,так я ей из за этих сук много денег должна,зато я увидела и узнала какая она.Долг отдам и прощай навеки.Если при уме то ваши сестры поймут что это все бред.

А ещё, кроме сестры, нашли номер мамы моего бывшего парня и звонят ей, причём не на мобильный а на работу. И рассказывают что я с её сыном украли у канторы 20000 ей на лечение, и что они написали на нас заявление. При всём при этом, называю его имя под моей фамилией. Вообще бред. На минуточку, суммы в 20000 нет ещё нигде, даже с их сумасшедшими процентами.

Моі батьки спочатку кіпиш піднімали чуть з дому невигнали коли ці ч*рки до сусідів з других вулиць добрались,звонили розказували.Сів з ними поговорив сказав що і як що документи викрали і набрали на мене.Вони знали що документи в мене викрали ще в 2014 році,но незнали що мені іх повернули,писав заяву в поліцію ,що викрали,а нові зробив тільки в цьому році.Брат з сестрою також кіпіш піднімали що їм звонять но після цього як з ними поговорив, заспокоїлись почитали форум разом ,все зрозуміли,вони самі з сусідами говорили,вроді зрозуміли ,на даний момент ніхто нічого не каже.А там далі подивимся.Одне радуе що рідні щас підтримують

Моі батьки спочатку кіпиш піднімали чуть з дому невигнали коли ці ч*рки до сусідів з других вулиць добрались,звонили розказували.Сів з ними поговорив сказав що і як що документи викрали і набрали на мене.Вони знали що документи в мене викрали ще в 2014 році,но незнали що мені іх повернули,писав заяву в поліцію ,що викрали,а нові зробив тільки в цьому році.Брат з сестрою також кіпіш піднімали що їм звонять но після цього як з ними поговорив, заспокоїлись почитали форум разом ,все зрозуміли,вони самі з сусідами говорили,вроді зрозуміли ,на даний момент ніхто нічого не каже.А там далі подивимся.Одне радуе що рідні щас підтримують
Мене батьки також підтримують,прописана в батьків,проживаю за 150км,листи почали приходити їм,то мені навіть одразу не розповіли,сказали через неділі дві,запитала чому одразу не сказали,кажуть що забули,хоча розмовляємо рази три на день.Тільки що розмовляла з мамою,сказали що вже одну "сеструню" поставили на місце,з другою говорити немає сенсу,ще та "язва?"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі