Сестра влізла в 20 МФО. Як вибиратися з цього лайна?

• Автор теми Автор теми July 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K

July 89

Читач
Дописи
6
Реакції
5
Бали
3
July 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, форум. Сестра погрузла в МФО, тіла приблизно 120тис... Спочатку був шок,хоча він і зараз держить. Але треба якось трохи розгрібатися з цим. Будемо по черзі по одному закривати. Обдзвонила всіх,ніхто не погоджується на тіло,я так розумію що потрібно чекати. Атакують Глобал,сслонг, швидко гроші страшне як. Наразі цікавить ваша думка з приводу "кредит каса" -тіло 9300,були пролонгації 5022+5022+5022+1000+4022+500+4522(25 110грн), зараз до погашення 14322грн. Я так розумію що це вони вже нам винні кошти. Підкажіть що робити далі,що і куди писати?

Доброго ранку, форум. Сестра погрузла в МФО, тіла приблизно 120тис... Спочатку був шок,хоча він і зараз держить. Але треба якось трохи розгрібатися з цим. Будемо по черзі по одному закривати. Обдзвонила всіх,ніхто не погоджується на тіло,я так розумію що потрібно чекати. Атакують Глобал,сслонг, швидко гроші страшне як. Наразі цікавить ваша думка з приводу "кредит каса" -тіло 9300,були пролонгації 5022+5022+5022+1000+4022+500+4522(25 110грн), зараз до погашення 14322грн. Я так розумію що це вони вже нам винні кошти. Підкажіть що робити далі,що і куди писати?
Ви впершу чергу усі заспокойтесь.Змініть номери,і всіх рідних і друзів попередьте про можливі дзвінки аферистів.Читайте форум,по кожному МФО багато інформації.Позакривайте соціальні мережі.А на рахунок що куди писати,зверніться до юристів.Бо самому можна такого по написувати.Щоб ще гірше не було.

А сестра,що говорить?

У меня было 3 МФО. я делал так, подождал 3 месяца, потом мне стали писать на вайбер типа с судебного отдела и коллектора с укрколлект. и я с ними договорился оплатить тело без процентов с закрытием кредита. оплатил на терминале, скинул им фото чека и кредиты закрыты. Вот в милоане я взял 4 000, они насчитали 35 000, подождали три месяца, и согласились закрыться за 4 000. и это работает со всеми.
Пролонгации лучше не делать, они идут в никуда. а швидко грощи сейчас штрафы не насчитывают. с 3000 насчитывают 5100 и больше не считают и ждут, правда звонят и ******, ****** и ******.

Боялася признатися.
Страх признаться и загоняет в эту ж. Сама такая, поэтому понимаю почему она тянула до последнего. Надеюсь вы не сделали из неё врага народа, потому что близкие ранят хуже всяких мфо.

Страх признаться и загоняет в эту ж. Сама такая, поэтому понимаю почему она тянула до последнего. Надеюсь вы не сделали из неё врага народа, потому что близкие ранят хуже всяких мфо.
Вот так как я боялась признаться,и залезла в долговую яму такую что капец ,и близкие сказали что хочет то и делай

По ходу цей страх і став причиною того,що почали лізти далі.Щоб перекрити той що є кредит.А там уже %більші...

По ходу цей страх і став причиною того,що почали лізти далі.Щоб перекрити той що є кредит.А там уже %більші...
Меня мама спрашивает - вот, что ты такого купила? На что потратила?

А я смотрю на неё, и понимаю, что отдала всё на те же кредиты. Один чтобы перекрыть два. Два, чтобы перекрыть один. И так далее...
Вот так как я боялась признаться,и залезла в долговую яму такую что капец ,и близкие сказали что хочет то и делай
Мне лучше бы так сказали. Я б потихоньку как то выплачивала тело...
Если честно, я тоже боялась признаться.
В итоге 29 мфо и 2 банка.
Куча долгов друзьям и родным.
Что-то смогли выплатить?

Для початку ви повинні з нею поговорити.Не криком.Не докорами.А поговорити нормально.І підтримати.Саме підтримати а не викреслити із життя і залишити одну з проблемами.Далі вже сісти і обговорити.Як далі діяти.

А я смотрю на неё, и понимаю, что отдала всё на те же кредиты. Один чтобы перекрыть два. Два, чтобы перекрыть один. И так далее...

Что-то смогли выплатить?
Мфо це як пастка.Затягує.Хто зумів сказати стоп.Той зупинився.А хто не зумів як я,то тепер і маємо. Тіла величезні...%%%крутять....

Для початку ви повинні з нею поговорити.Не криком.Не докорами.А поговорити нормально.І підтримати.Саме підтримати а не викреслити із життя і залишити одну з проблемами.Далі вже сісти і обговорити.Як далі діяти.

Мфо це як пастка.Затягує.Хто зумів сказати стоп.Той зупинився.А хто не зумів як я,то тепер і маємо. Тіла величезні...%%%крутять....
Я до последнего надеялась, что смогу выкрутиться. Сама, все сама... Тихо ночью пореву в кулак, и дальше улыбаюсь.
А теперь ненавижу себя, ведь знаю свою семью... Они захотят помочь(( будут искать выходы. Итого создала проблемы не только себе, но и матери.

Я до последнего надеялась, что смогу выкрутиться. Сама, все сама... Тихо ночью пореву в кулак, и дальше улыбаюсь.
А теперь ненавижу себя, ведь знаю свою семью... Они захотят помочь(( будут искать выходы. Итого создала проблемы не только себе, но и матери.
Може це і на краще що рідні дізнаються.

Кредиткасу лісом,а остальних коли є бажання можна з часом закрити за тіло а той менше, правда купа звінків і т.д.

Что-то смогли выплатить?
На сегодняшний день имею 6 шт и один банк.

Никогда не думала, что стану таким разочарованием
Чому ви так на себе думаєте????я теж в житті начудила з цими мфо....При цьому завжди була слухьяна дівчинка.Яка завжди думала перед тим як зробити.А тут бах ....і влізла...від мене такого ніхто не очікував...ні батьки ні рідні...Куча питань-як...для чого....куди діла.. А я всього навсього перекривала одне мфо іншим....і звідси виросли тіла і %%%%..все....

Сподіваюся що сестра буде цінувати таку підтримку) на рахунок кредит каси не підкажу, але скажу лише те що не так скоро вони тіло запропонують...як мінімум через кілька місяців
Никогда не думала, что стану таким разочарованием
Чого це ви розчарування? Просто маленьку помилку зробили і все. Всі ми в житті помиляємося, просто треба досвід зі всього для себе здобувати

Здравствуйте. По своему опыту могу сказать, что действительно нужно успокоиться и выждать время. Это если вы действительно хотите договариваться и закрывать эти все шараги. У меня просрочки семь месяцев. Звонков было море, родным и соседям. Но меня мои всегда поддерживают, чтобы не случилось. Мне легче. Загрузила блокировщик и просто не разговариваю с ними. Кредит касса ,ШГ и Готивочка после их отбитых звонков не получат ничего. Да и они практически не соглашаются даже на тело. А вот Манивео продали Талион в мае. Насчитали 26000 , но вчера закрыла за 2000. Фантастически звучало, но одной проблемой уже меньше. Вот как-то так. Держитесь ,удачи вам

Здравствуйте. По своему опыту могу сказать, что действительно нужно успокоиться и выждать время. Это если вы действительно хотите договариваться и закрывать эти все шараги. У меня просрочки семь месяцев. Звонков было море, родным и соседям. Но меня мои всегда поддерживают, чтобы не случилось. Мне легче. Загрузила блокировщик и просто не разговариваю с ними. Кредит касса ,ШГ и Готивочка после их отбитых звонков не получат ничего. Да и они практически не соглашаются даже на тело. А вот Манивео продали Талион в мае. Насчитали 26000 , но вчера закрыла за 2000. Фантастически звучало, но одной проблемой уже меньше. Вот как-то так. Держитесь ,удачи вам
Ну не факт что Талион закрыл вам кредит))) Вы повелись на их акцию о списании? А гарантийное письмо они вам по почте присылали?))

Назад
Угорі